Noticies C.V.Soller

21 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
JF : VICTÒRIA I SUBCAMPIONAT PEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A FALTA D’UNA JORNADA PER ACABAR LA LLIGA REGULAR

Posted: 20 Mar 2018 12:10 AM PDT

CVS XC PROPERTIES SOLLER 3-0 CV MAYURQA amb parcials 25-8/25-19/25-12
Les solleriques de CVS XC PROPERTIES SÓLLER varen guanyar amb claredat el seu partit que jugaren divendres passat al pavelló de Son Angelats per 3-0 davant el CV Mayurqa.

El partit va esser de molt plĂ cid per les solleriques, ja que les nostres dominaren de principi a fi, amb un primer set molt seriĂłs, amb un bon joc d’atac ajudat per un bon servei, apuntant-se el set amb facilitat. El segon set començà de la mateixa manera que el primer perĂČ a mitjan set les nostres es relaxaren i les visitants s’acostaren en el marcador perĂČ no arribaren a temps per capgirar-lo. El tercer set va esser igual que el primer, amb domini solleric de principi a fi, tornant a jugar amb molta concentraciĂł e intensitat i guanyant el partit amb comoditat.
Les nostres nines tornaran a jugar el prĂČxim divendres a les 20h al pavellĂł de Son Angelats, davant el Montesion per tancar la lliga regular de primera juvenil en que aconseguiran el subcampionat de Mallorca. Enhorabona i a seguir!!..

CFA : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER ACABA LA LLIGA REGULAR IMBATUT I JA PENSA EN EL CAMPIONAT DE MALLORCA

Posted: 19 Mar 2018 11:53 PM PDT

CVS CONST. M. MORELL SOLLER 3-0 CV PORTO CRISTO amb parcials 25-14/25-10/25-12
Ses nostres cadets A del CVS Const. Miquel Morell SĂłller aconseguiren una nova victĂČria per 3-0, en el darrer partit de la lliga regular, acabant la lliga amb ple de victĂČries i cedint nomes dos sets en tot el campionat, fent una lliga regular excel·lent i a l’espera de jugar el Campionat de Mallorca.

El partit no va tenir molta histĂČria ja que les nostres varen esser molt superiors a les visitants, guanyant amb autoritat el partit.
Tot i la superioritat solleriques les visitants lluitaren de valent perĂČ poc poderen fer davant el joc de les locals, essent els tres sets molt iguals.
Les nostres no tornaran a jugar fins al Campionat de Mallorca, i hauran de lluitar per a poder aconseguir uns dels dos primers llocs per una plaça al Campionat de Balears.
Molta sort!!.

IFC : DIFÍCIL PARTIT AMB DERROTA DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER

Posted: 19 Mar 2018 11:40 PM PDT

VC Cide 3-0 CVS Transarbona Sóller (25-14/25-14/25-21)
Derrota enfront del Cide en un partit marcat pel fort servei del Cide que ens va complicar molt la construcciĂł del nostre joc.

El primer set començà amb un parcial de 10 a 1, un servei molt mal d’aturar i cada cop que es feia es tornava un atac forçat i fluix. Es poguĂ© remuntar una mica perĂČ no va bastar. El segon set va seguir amb la mateixa tĂČnica i idĂšntic resultat i en el tercer ja s’aconseguĂ­ rebre millor i es demostrĂ  que de joc general les jugadores del CVS Transarbona SĂłller eren millors perĂČ com als altres dos, el servei decantĂ  la bĂ scula cap a l’equip local.
Bona actitut de les solleriques, molt lluitadores i bona feina en general. El dissabte vinent rebem al lĂ­der Esporles A. Un altre os, partit difĂ­cil perĂČ una bona escola per les nostres jugadores.
Pel CVS Transarbona SĂłller jugaren, com a capitana Laura MartĂ­nez, Marta Arbona, Aina Bisbal, Aina Navarro, Magdalena Ferregut,Lili Vidal, Nicol Limpias i Carme Aloy, ens acompanyar na Paula CarriĂł que no jugĂ  per malaltia.

IMB : EL CVS BAR BINI SÓLLER TORNA DE MURO AMB BONES SENSACIONS TOT I LA DERROTA

Posted: 19 Mar 2018 11:30 PM PDT

CV Muro 3-0 CVS Bar Bini Sóller (25-16/25-5/25-19)

Bon partit dels menuts a Muro.  Darrer partit de la fase regular i bones sensacions les que deixà el CVS Bar Bini Sóller de cara a la segona fase.  Els sollerics jugaren dos sets molt bons (1er i 3er) havent-hi en el segon una certa confusió.

Ara es començarĂ  la segona fase del campionat en que s’enfrontaran en una lliga a dues voltes a CV PĂČrtol, CV Muro, CV Vilafranca i CV St. Josep. Molta sort!!..