Sports de ca Nostra

CCE Sant lluis ; Noranta minuts que poden valer un ascens

Noranta minuts. Tot el que cap en un partit, tot el que pot succeir en un simple rectangle de joc entre 22 jugadors, és el que pot determinar qui pot ser el proper campió de Lliga Juvenil. CCE Sant Lluís i CF Sporting de Mahón es juguen gran part del títol en la tercera jornada de la segona volta, encara que per davant quedin encara vuit jornades, que a tenor del resultat del duel entre tots dos pot deixar el campionat en safata als de Joan Vilallonga, en cas de victòria a Ses Canaletes o l’obrir la lliga encara molt mes l’emoció fins al final, en cas de victòria dels de Moyano.

Els dos primers classificats, protagonitzaran aquest diumenge a  Ses Canaletes, 17.00 hores, un duel en el cim on els locals arriben sense marge d’error i amb la soga al coll. No obstant això, els de Moyano trepitgeran el verd lluisser després d’encadenar set victòries i un empat en les ultimes vuit jornades. No serà la primera vegada que s’enfrontin tots dos aquesta temporada, en el partit d’anada disputat a Bintaufa, els de la carretera de Sant Lluís es van imposar per 4-2.

Tots dos equips arriben al partit en bon moment, els de Vilallonga després de la seva jornada de descans, cosa que van aprofitar els nostres per retallar-los tres punts a l’espera del partit definitiu i de la jornada de descans dels de Moyano en el cap de setmana vinent.

 

CCE Sant lluis

Los comentarios están cerrados.