Inaugurada la exposició fotogràfica “Piragüismo con Nombre de Mujer”

7 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’exposició queda oberta al públic de manera gratuïta al Centre de Cultura Sa Nostra fins el 28 de març

 

Palma, 7 de març de 2018.- La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll i el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, han inaugurat aquest matí al Centre de Cultura Sa Nostra la exposició fotogràfica “Piragüismo con Nombre de Mujer”, que romandrà a la sala multifuncional del centre fins al 28 de març.   

 

A l’acte d’inauguració han assistit també Esther Morales Conchi Bellorín, Brigitte Yagüe, Beatriz Manchón, Paqui Méndez, Úrsula Pueyo, María Vasco, Laura Quetglas; el gerent de la Federació Balear de Piragüisme, Xavier Marroig, Ismael Uali, responsable de la secció “paracanoe” de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme i la secretària de l’esmentada Federació, Clara Cano,  que a més  forma part de la Comisió “Mujer y Deporte” de la Federació Espanyola.

 

L’Institut Municipal de l’Esport, gràcies a la col·laboració de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme (RFEP), ha portat a Palma l’exposició, posada en marxa el 2016 de la mà del projecte “Mujer, Energía y Deporte” d’IBERDROLA amb motiu del VI Congrés Internacional d’Entrenadors de Piragüisme Catoira 2016. Aquesta exposició, juntament amb l’estudi de Marta Felpeto (RFEP) Mujer y Piragua, per a conèixer les causes per les quals les dones abandonen el piragüisme, varen ser els eixos centrals d’aquest Congrés, on la dona va tenir un paper protagonista.

Per això, aquesta exposició, que es crea com a marc per a acompanyar totes les actuacions del projecte “Mujer, Energía y Deporte”, quant a piragüisme femení, es marca com a objectiu posar en valor els assoliments esportius dels quals han estat protagonistes les nostres palistes durant els últims anys.

L’exposició es completa amb una representació de les millors palistes de Balears, així com elements i estris d’aquest esport, gràcies a la col·laboració de la Federació Balear de Piragüisme.

 

Comentarios cerrados