Sports de ca Nostra

Noticies del C.V.Soller

IFC : L’INICI DEL PARTIT TORNA CONDICIONAR EL RESULTAT FINAL DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER

Posted: 05 Mar 2018 02:10 AM PST

Entrec. Montesion 3-0 CVS Transarbona Sóller (25-12/25-16/25-23)
Seguim sense tenir un bon inici de partit. Primer set amb molts errors i manca de confiança per part de les solleriques, que juntament amb un potent servei del rival, acabaren amb un clar 25-12 per a les locals.

El segon començà igual i tingué una petita millora cap al final i en el tercer set poguérem veure el vertader potencial de l’equip possiblement el millor set de tota la temporada, en el que es refereix a ordre, feina, tècnica i confiança amb molts de punts llargs i molt lluitats. Al final, la sort donà la victòria al Montesión.

El dissabte vinent a les 10 h rebrem al Villafranca vos esperam a tots!!
Pel Transarbona Sóller jugaren Capitana Lili Vidal, Blanca Capo, Celia Fernández, Marta Arbona, Chantal Barceló, Aina Navarro, Nicol Limpias, Magdalena Ferragut i Carme Aloy.

Los comentarios están cerrados.