Sports de ca Nostra

Trobades a les tres Illes de «Futbol per la Igualtat»

L’organització «Futbol per la Igualtat», que promou l’equiparació del futbol femení en l’esport, ha organitzat tres tallers -un a cada illa- dirigits a al.lots i al.lotes d’entre 4 i 12 anys en els quals s’han fet activitats físiques i s’ha parlat dels valors en el futbol.
La igualtat entre els esportistes, sense distinció per sexe, va ser l’objectiu principal de la jornada.

La trobada se va dur a terme en el camp de Bunyola, a la qual va assistir el president de la FFIB, Miquel Bestard, dins els actes del Dia de les Illes Balears. També hi va haver concentracions a Menorca i Eivissa, organitzades per les delegacions de “Futbol per la igualtat”.

A la trobada de Bunyola, de 10 a 13 hores, hi varen assistir, a més del president Bestard, convidats especials: la jugadora del RCD Espanyol, Brenda Pérez; l’ex jugador i entrenador Gustavo Siviero; el jugador de l’Atl Balears Guillem Vallori, ex jugador de primera amb equips europeus; i l’ex mallorquinista Chando, que varen participar activament en les xarles i els exercicis.

(El projecte «Futbol per a la Igualtat» va néixer fa un any amb la intenció de donar visibilitat al futbol femení i donar suport a la igualtat de gènere en l’esport. La seu és a Mallorca i té delegacions a Menorca i Eivissa. Les activitats que s’organitzen tendeixen a formar els més petits en valors dins el món del futbol, mitjançant tallers i xerrades)

Los comentarios están cerrados.