Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, dissabte III Calçotada popular

 Serà a partir de les 13 hores a davant la nostra seu (C/Horts, nº 50). El menú: calçots i carn a la graella (hamburgueses i salxitxes pels nins), salsa, pa, vi i refrescs, ensaïmada, gelat i café; a més del baverall commemoratiu. Entre els socis assistents a la calçotada hi haurà sorteig de viatges. Així mateix hi haurà rifa de diferents regals. Preu: adults 20 euros, i nins 10. Venda tiquets a Cafè Can Moix i Papereria Cóndor.

  En acabar el dinar tindreu l’actuació dels Grollers de sa Factoria en el Cafè Can Moix.

  Entre les 11 i les 14 hores els socis de la penya es podran inscriure al sorteig d’entrades per a la final de Copa del Rei que tindrà lloc el proper dissabte dia 21 d’abril en l’Estadi Wanda Metropolitano de Madrid. Així també els nostres socis podran recollir els carnets de penyista 2018.

  Vos esperam aquest dissabte en la III Calçotada popular.

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.