Sports de ca Nostra

GORI LÓPEZ, ES CONVERTEIX EN NOU JUGADOR DE LA SD FORMENTERA

Des de la SD Formentera fem oficial el fitxatge de Gregorio “Gori” López Teruel (Palma de Mallorca 31/10/1998), jugador que actualment es trobava sense equip. Des de principis del mes de febrer, el futbolista ha estat a prova en els entrenaments de l’Atlètic Balears però finalment no ha entrat en el projecte de Manix Mandiola.

 

 

Gori López, és un migcampista de 19 anys amb una alçada d’1,77 m i 65 kg de pes. A pesar de la seva joventut, té experiència en el món del futbol i ha arribat a debutar com a internacional amb la selecció espanyola Sub-16.

Les seves primeres passes en aquest esport varen ser amb el Platges de Calvià (2004-2006). Posteriorment, va fitxar per la Penya Arrabal on hi va jugar fins l’any 2010.

La qualitat de Gori López va cridar l’atenció de grans clubs i el primer a fer-se amb ell va ser el RCD Mallorca en l’any 2010. El migcampista es va formar com a futbolista en les categories inferiors de l’equip vermellenc i l’any 2013 va fer el salt al Reial Madrid.

Al club de Valdebebas hi va estar quatre temporades i va jugar amb:
• Cadet A (2013-2014)
• Juvenil C (2014-2015)
• Juvenil B (2015-2016)
• Juvenil A (2016-2017)

Al final de la temporada anterior, 2016/17, Gori López va quedar sense equip. Va iniciar la temporada actual 2017/18 amb el filial de l’Osasuna, però finalment no va fitxar pel club navarrès.

Ara, ha sortit la possibilitat de venir a Formentera i el jugador mallorquí ha decidit sumar-se al projecte esportiu de la SD Formentera per aconseguir la permanència a Segona Divisió B. Gori López, s’incorporarà a la disciplina del club, demà, dijous 1 de març, i participarà de l’entrenament amb el seus nous companys.

Un fitxatge de gran qualitat que li desitgem molta sort en el nostre club.

Benvingut a Formentera, Gori!

SD Formentera

Los comentarios están cerrados.