Sports de ca Nostra

Noticias del C.V.Soller

IFC : GRAN PARTIT, TOT I LA DERROTA, DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER DAVANT EL SAN CAYETANO

Posted: 27 Feb 2018 04:47 AM PST

CVS TRANSARBONA SÓLLER 1-3 SAN CAYETANO (18-25/26-28/25-16/23-25)
Faltà poc per forçar el tie break al quart set, en un partit en que les nostres mostraren una gran millora en confiança i ordre enmig de la pista.
Un primer set que començà amb la tònica de sempre, amb poca confiança, com a dormides, però que a mitjant set s’enxufaren, aconseguint una gran remuntada que no bastà per guanyar-lo.

Al segon set ja es va sortir amb un altre cara, més lluita , bon servei, un constant punt per tu, punt per jo, molt igualat que al final caigué pel CVS Transarbona Sóller. En el tercer ens relaxarem i la cosa no sortí, però el quart fou un calc del segon amb igualtat des de l’inici fins al final amb victòria del San Cayetano.
Bon joc en general, molta feina en defensa i molta més confiança. El divendres vinent visitem el camp del Montesion. Ara ja estem abonats a guanyar un set per partit, ens falta la primera victòria.
Pel Transarbona Sóller jugaren capitana Laura Martinez, Aina Navarro, Aina Bisbal, Nicol Limpias, Blanca Capo, Carme Aloy, Marta Arbona, Magdalena Ferragut, Paula Carrió, Chantal Barceló Lili Vidal i Celia Fernandez.

 

Los comentarios están cerrados.