Sports de ca Nostra

L’IME reobre la Pista Esportiva Municipal de Can Baró

Susanna Moll: Aquesta intervenció permetrà reprendre l’activitat física i esportiva del barri i conciliar-la amb el descans dels veïns 

Les actuacions d’insonorització adoptades registren valors dins els paràmetres establerts a la legislació vigent

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha reobert avui la pista esportiva municipal de Can Baró  després de la implementació de les mesures correctores d’insonorització i seguretat demanades pel jutjat contenciós administratiu 2 de Palma. Cal recordar que el cinc d’octubre de 2016 es va clausurar aquest espai esportiu en compliment de la sentència dictada pel citat jutjat.

A l’acte de reobertura han assistit la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; el gerent de l’IME, José María González, i l’assessor de Districte Ponent, Manu Fernández. En representació de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma ha assistit Marisa Bonache; així com tècnics de l’IME i infants del CEIP Virgen del Carmen.

 

Moll ha manifestat la seva satisfacció perquè aquest espai torni a esser un nucli esportiu de Son Armadams, una instal·lació molt necessària per als infants, entitats, clubs i col·legis de la zona, “aquesta intervenció permetrà reprendre l’activitat física i esportiva del barri i conciliar-la amb el descans dels veïns”, ha destacat.

 

La intervenció, adjudicada a l’empresa Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals, ha suposat una inversió de 21.648€. Les actuacions que s’han dut a terme s’han centrat a la insonorització i aïllament acústic; com la instal·lació de pantalles acústiques transparents de 24 m de llarg per 2,08 m d’alt, el muntatge de plafons d’absorció acústica a la sala de control per a evitar reverberacions, la col·locació de xarxes de protecció per esmorteir els impactes dels balons i la intervenció a una tanca lateral per a evitar intrusions.

 

D’aquesta manera, els resultats de les mostres acústiques recollides a diferents activitats i en diferents condicions dins la instal·lació es troben dins els paràmetres legals establerts, inferiors a 55 db. Amb les mesures d’insonorització adoptades l’activitat, objecte d’estudi, compleix amb  la legislació vigent, segons conclou l’informe tècnic visat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Balears.

 

A partir de dilluns el Liceu Francès iniciarà la seva activitat a la pista, així com els Clubs de patinatge Zenit i L’Àngel que ja han sol·licitat reserva d’espai. Per al curs 2018-2019 s’incorporarà el Col·legi Virgen del Carmen, Les Escolapies i els dos grups de l’Escola Municipal de Patinatge. Els espais disponibles es podran sol·licitar a través del document de reserva d’espai publicat al Web de l’IME.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

 

 

Los comentarios están cerrados.