Primera final per al títol de lliga per CCE Sant Lluis Juvenil

22 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’equip juvenil afronta aquest dissabte (17:00 hores, a Ses Canaletes) davant el Dosa CF un partit decisiu per a les seves aspiracions al títol de lliga. Els nostres tenen una oportunitat única de donar un cop sobre la taula i ficar més pressió encara al CF Sporting de Maó, actual líder, i deixar algu ressagat al seu rival d’aquest dissabte, que arribarà a Ses Canaletes amb dos punts de desavantatge pel que fa als de Moyano.

El quadre local ho té clar, no es pot fallar més, i té davant si una oportunitat de ficar-se encara més de ple en la lluita per l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil. Els nostres, que des que han buidat la seva infermeria són molt més competitius, arriben a la trobada després de vèncer a la UD Mahón B (3-0) i encadenar quatre victòries consecutives. Els de Guerrero per la seva banda, van caure davant el CF Sporting de Maó (5-2) en la ultima jornada i necessiten també sumar els tres punts.

Tots dos equips es coneixen a la perfecció, atès que serà el quart enfrontament entre tots dos en el que portem de temporada, incloses les semifinals de copa que els va enfrontar, amb un balanç de quatre victòries pels de Moyano. Cal remuntar-se fins a la temporada 2010-2011 per trobar l’última victòria salesiana a Ses Canaletes.

En definitiva, un bon partit de futbol, on els dos equips es reparteixen al 50 per cent la seva qualitat de favoritisme, on cada equip té les seves possibilitats de victòria i qualsevol mínim detall futbolístic o qualsevol mínim error pot costar el partit.

 

Premsa CCE Sant lluis

Comentarios cerrados