Sports de ca Nostra

Jornades esportives cooperatives de Son Gotleu

El Poliesportiu Germans Escales acollirà demà les Jornades esportives cooperatives de Son Gotleu. Hi participaran uns 200 infants de 4rt d’Educació Primària dels centres educatius de Son Gotleu, La Soledat i Can Capes (CEIP Gabriel Vallseca, el CEIP Es Pont, el CEIP Joan Capó, CC Corpus Christi,  CEIP La Soledat,  CEE Mater) i amb la col·laboració del Programa d’Escoles Obertes de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma.

 

Aquesta activitat està organitzada i coordinada pels mestres d’Educació Física  dels centres educatius de Son Gotleu, Can Capes i la Soledat, aprofitant les sinèrgies del treball en xarxa que desenvolupa al barri la Comissió educativa de Son Gotleu, a través del projecte educatiu de barri, BarriEduca.

 

Com a característica especial, cada un dels grups estarà format per alumnes dels diferents centres de la barriada per tal de crear un major vincle entre ells.  Les proves físiques i atlètiques de caire cooperatiu seran conduïdes pels alumnes del mòdul de Tècnic d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives del CTEIB (Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears).

 

El projecte té com a objectius principals el foment de l’esport i els hàbits de vida saludable com a mitjans per aconseguir l’intercanvi entre l’alumnat de diferents centres, la millora de la convivència i el sentiment de pertinença al barri i la interrelació i treball conjunt entre els diferents  centres, alhora que aprofitar recursos i establir aliances amb entitats, administracions.

 

Dia. Dijous 22 de febrer

Hora de 9’30 a 11’45 hores

Lloc. Poliesportiu Germans Escalas

Los comentarios están cerrados.