Sports de ca Nostra

El camp d’esports Sa Plana d’Andratx renova la gespa dins el Pla d’inversions per a millores d’instal·lacions esportives del Consell

El Consell de Mallorca ha aportat la meitat de la inversió realitzada en dos projectes de millora d’instal·lacions esportives de l’Ajuntament d’Andratx durant l’any 2017. En concret, la subvenció de 162.465 euros ha contribuït a la millora i modernització del camp d’esports Sa Plana i a la millora de les instal·lacions esportives de Sant Elm. El vicepresident Francesc Miralles ha assistit aquest dissabte a la inaguració de la nova gespa de Sa Plana.

Enmig d’una jornada festiva de presentació dels equips del C.E. Andratx, club, esportistes, famílies i representants institucionals han inaugurat la nova gesta del camp d’esports de “Sa Plana”. Una millora que s’ha acollit al primer Pla de subvencions per al foment de l’esport mitjançant ajudes al manteniment i millora d’instal·lacions esportives públiques de Mallorca, que el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports va posar en marxa l’any passat.

A l’acte ha assistit el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, qui ha destacat la importància que la pràctica esportiva es pugui dur a terme en instal·lacions en bones condicions perquè “això fa que els nostres joves siguin aquí fent esport, adquirint hàbits saludables que els faran millors esportistes i millors persones. Benvinguda sigui la inversió de l’Ajuntament, en col·laboració en aquest cas del Consell de Mallorca. I per això estam: per donar suport als infants, al club a través de la federació i també a l’Ajuntament. Desitjar que aquestes inversions ajudin Andratx a millorar en quantitat i qualitat la pràctica esportiva que es desenvolupa en el municipi”. Miralles ha estat acompanyat de la batlessa d’Andratx, Katia Rouarch, a més de diversos regidors del consistori i representants del C.E. Andratx.

El Consell de Mallorca ha concedit a l’Ajuntament d’Andratx una subvenció de 162.465,46 euros per fer front a dos projectes que sumen 321.000 euros en inversions de millora d’instal·lacions esportives, destinats d’una banda al projecte de millora i modernització del camp d’esports Sa Plana (265.000 euros) i un projecte de millora de les instal·lacions esportives de Sant Elm (56.470 euros). Tots dos projectes s’han executat durant l’any 2017.

Aquest primer Pla d’ajudes per a inversions esportives municipals, posat en marxa des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, comprèn actuacions duites a terme els anys 2016, 2017 i 2018. La convocatòria compta amb un pressupost de 11,8 milions d’euros i està destinada a subvencionar actuacions de reparació, substitució o millora de paviments esportius, cobertes i espais complementaris dins el recinte esportiu; la renovació o reparació de tancaments; les millores en accessibilitat o evacuació del recient esportiu; millores en eficiència energètica, així com l’adquisició de material esportiu inventariable (cistelles de bàsquet, porteries, marcadors electrònics…).

 

Los comentarios están cerrados.