Sports de ca Nostra

DIA INTERNACION DE LA LLUITA CONTRA EL CANCER INFANTIL

Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer Infantil marcat al calendari per a aquest dijous 15 de Febrer, el CCE Sant Lluís a volgut commemorar aquesta data generant consciència sobre aquesta dura malaltia. Per a això, els jugadors de les seccions de futbol i bàsquet han lluït durant tots els seus entrenaments d’avui un llaç blau en el seu pit, així com una polsera amb el lema “Dia del Càncer Infantil 2018”

Abans dels seus entrenaments, la Regidora d’Afers Socials, Cooperació i Festes els hi ha explicat la reinvidicació d’aquest día i llegit el manifesten suport a tots els nens que sofreixen aquest greu malaltia.

#LluitadorsDaurats #LuchadoresDorados #GoldenFighters

Vídeo

Los comentarios están cerrados.