Noticies C.V.Soller

13 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
SENIOR M. B : BON PARTIT I VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL CV PÒRTOL

Posted: 12 Feb 2018 11:22 PM PST

CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER 3-2 CV PÒRTOL (19-25/25-17/27-25/24-26/15-12)

Pels sollerics jugaren : Albert R., DamiĂ  C., Guiem R., Gerard P., Lluis B. i els juvenils Eduard C., Pep T. i Pere T.
Bon partit el que es va veure dissabte capvespre a Son Angelats entre dos dels clàssics de la categoria Sénior de segona. Dos equips que cada temporada ofereixen grans batalles i que dissabte no volguéren ser menys.

Desde el primer parcial es va veure que cap dels dos equips acabarien amb el partit per la via rĂ pida i set a set, l’alternança en el joc i el marcador va ser la tĂČnica d’un partit amb punts llargs, i accions espectaculars pels dos costats. Els visitants començaren millor perĂČ de mica en mica perderen gas, la recepciĂł va baixar la seva eficacia i els seus atacs es tornĂ ren menys perillosos. En canvi els nostres anĂ ren de menys a mĂ©s, millorant en tots els aspectes del joc i gaudint de punts per emportar-se el partit en un quart set emocionant que comandaren fins el final perĂČ que s’escapĂ  davant l’insistĂšncia dels de PĂČrtol.
El tie break va donar la merescuda victĂČria als sollerics despres de la gran feina feta per tots els jugadors i l’aportaciĂł fonamental dels tres juvenils que jugaren a bon nivell.
Els nostres jugaran el derbi solleric davant el juvenil CVS Mallorca Gold, dissabte que ve a les 16:30 h a Son Angelats. Molta sort!!..

JUVENIL F. : VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A ALARÓ EN UN PARTIT TRAMPA

Posted: 13 Feb 2018 12:12 AM PST

CV ALARÓ 0-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER amb parcials 17-25/12-25/24-26
Nova victĂČria de les juvenils del CVS XC PROPERTIES SÓLLER a la pista de l’AlarĂł, en un partit on les nostres nines varen haver de treballar de valent per a poder guanyar aquest partit. Se sabia que en la visita a AlarĂł no seria gens fĂ cil aconseguir la victĂČria i la veritat que aixĂ­ va ser.

Tot i el marcador final de 0-3, damunt la pista es va veure un equip solleric molt centrat amb les coses molt clares, amb bones combinacions d’atac i un conjunt local molt bĂ© en la faceta defensiva.

El dos primers sets varen esser molts paraescuts, guanyant les solleriques el dos sets amb solvĂšncia i bon joc, perĂČ en el tercer set les locals incrementaren la seva aportaciĂł en atac i junt amb la bona tasca defensiva, fĂ©ren que les locals a punt estigueren de endur-se aquest tercer set, perĂČ les solleriques estigueren encertades en els moments finals i guanyaren aquest complicat partit.
 Divendres dia 16 a les 20h es jugarà un gran partit a Son Angelats, ja que jugaran els dos primers classificats, com son el CV Manacor i les nostres nines XC PROPERTIES SÓLLER.

CADET F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER

Posted: 12 Feb 2018 11:00 PM PST

CVS CONST. M. MORELL SÓLLER 3-0 CV SAGRAT COR amb parcials de 25-8/25- 12/25-12
FĂ cil victĂČria de ses cadets A del CVS Const. Miquel Morell SĂłller, en un partit on visitava Son Angelats el darrer classificat, i com es presumia les nostres no tingueren cap problema per apuntar-se la victĂČria.

El partit no va tenir molta histĂČria i les solleriques aconseguiren una nova victĂČria, degut a la gran diferencia tĂšcnica entre un conjunt i l’altre. A mĂ©s, l’entrenador solleric nomĂ©s va convocar 4 jugadores cadets i les altres 8 eren jugadores de l’infantil A.
El partit va servir per veure a les noves jugadores i la veritat que no varen defraudar en cap moment i mostraren el seu potencial tot i jugar a una categoria superior.
Les nostres cadets A tornaran a jugar el prĂČxim dissabte a les 18h a la pista del Col·legi Mayurqa.

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ACONSEGUEIX UN IMPORTANT VICTÒRIA DAVANT EL LÍDER

Posted: 13 Feb 2018 12:11 AM PST

CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller 3-0 Cide (25-14/25- 18/25-19)
Jugaren: Aina Alcover, Aina Ensenyat, Andrea Luis, Carme Cañellas, Catalina Marroig, Laia Vicens, Eva Villa, Maria Bujosa, Margalida Gonzalez, Margalida Rullan, Paula Mayol.
El passat dissabte es va disputar un partit que no va deixar indiferent a ningĂș, les cadets rebien al Cide. Partit que enfrontava els dos galls de la categoria.

Les palmesanes començaren el partit amb una gran intensitat que va sorprendre al Fustes ca’n Vaquer, que va haver de remuntar el set fent Ășs d’un servei molt controlat que dificultava el joc de les rivals. El segon set va començar mĂ©s de cara per les solleriques, mostraren molt de control en totes les facetes del joc, tot i aixĂ­, el Cide no va baixar els braços en cap moment i va lluitar fins el final. El tercer va seguir la mateixa tĂČnica, les de La Vall dominaven el marcador perĂČ no reflectia la duresa del partit, punts molt disputats amb grans defenses per parts dels dos equips.
Una victĂČria molt important pel CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller, que li permet tornar dominar la classificaciĂł. La setmana que ve afronten un nou partit a Bunyola, dissabte a les 11h. Enhorabona i molta sort!!.

INFANTIL M : CVS AQUALIA SÓLLER I CVS BAR BINI SÓLLER REGALAREN, DE NOU, UN EMOTIU DERBI

Posted: 12 Feb 2018 10:44 PM PST

CVS AQUALIA SÓLLER 3-0 CVS BAR BINI SÓLLER

Partit especial el que es va disputar el passat divendres entre els dos infantils masculins del CVS.

Tot i que la victĂČria es quedĂ  del costat dels mĂ©s gran com era d’esperar, els dos equips compliren els seus objectius i es visquĂ©ren moments especials a la grada i a damunt el parquet de Son Angelats.

Els jugadors del CVS Aqualia SĂłller van aprofitar per fer canvis en les diferents posicions del camp que els ajuda a enriquir el seu propi joc. Per la seva banda els jugadors del CVS Bar Bini van mostrar una gran millora en el joc, amb una bona situaciĂł al camp i amb una gran predisposiciĂł a disputar els diferents punts del partit.
En lĂ­nies generals, molt bon treball dels dos equips del CV SĂłller que segueixen progressant amb molt d’interĂšs.