Athletic Club de Montuïri 2 – At. Paguera 1

8 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Als primers trenta minuts de partit semblava que el fred s’havia apoderat dels de Montuïri i als 16 min. ja perdien per 0-1 i els locals començaren a posar-se un poc nerviosos.
Passada la mitja hora Servera fallava un penal tirant-lo al travesser.
Al final del primer temps els de Montuïri començaren a crear més ocasions de perill, però acabà per 0-1.
A la segona part alguna cosa els digué Pedro als jugadors, ja que sortiren amb una marxa més i l’excel·lent Martorell empatà el partit. Als 54 de partit, el jugador en ratxa López marcà el 2-1 i al Revolt se celebrà amb immensa alegria.
Abans d’acabar el partit Ferreres rebé una pilotada a l’orella esquerra i el joc s’aturà uns instant.
El resultat no es mogué i el resultat de 2-1 i els tres punts quedaren a Montuïri.

Alineació: Miralles Mas, Candela, Barceló, Ramis, Guerrero, Mayol, Martorell, Servera, Farreras, Solier i López.
Suplents: Rabanal, Garcia, Botella, Mesquida i Ginard.

Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Joan Verdera i Josep Cerdà.
Targetes grogues: Ramis (56′), Servera (64′), Farreras (88′).
Àrbitres: Abraham Llull assistit per Balduz Portillo o Romera Oliver.
Canvis: Ginard per Servera (66′), Mesquida per Martorell (88′), Botella per Mayol (90′).
Classificació després de 22 jornades l’Athletic Montuïri ja es 5é.
El proper diumenge de carnaval els de Montuïri juguen a les 16 a Capdera contra l’Escolar.
T’hi esperam ja que #Enguanyestàsconvocat!