Sports de ca Nostra

Noticies C.V.SOLLER

INFANTIL M. A : EL CVS AQUALIA SÓLLER FA UNA GRAN FEINA A SANT JOSEP I ES FA AMB LA VICTÒRIA

Posted: 05 Feb 2018 11:10 PM PST

CV ST. JOSEP OBRER 0-3 CVS AQUALIA SÓLLER (12-25/17-25/21-25)
Partit infantil masculí de la jornada 13 en que el CVS Aqualia Sóller va visitar el camp complicat del CV Sant Josep per les grans dimensions de la pista i la necessitat d’adaptar-se a les mateixes.

El CVS Aqualia va començar el partit amb molta concentració, controlant en tot moment el primer set. El posicionament dels jugadors en el camp per part del CV Sóller va afavorir la defensa i el contraatac per acabar realitzant un molt bon partit que queda reflectit en els parcials 12-25, 17-25 i 21-25. Enhorabona!!..
La propera setmana s’enfrontaran els dos equips infantils del CVS en un nou derbi. Serà divendres a les 18:00 h a Son Angelats.

INFANTIL F. A : EL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER GUANYA A MANACOR I ES MANTÉ LÍDER

Posted: 05 Feb 2018 10:59 PM PST

CV Manacor 0-3 CVS Const. Marc Galindo Sóller (18-25/19-25/20-25)
El primer set començà amb bon rendiment de les nostres jugadores i sense molta dificultat però la cosa es complicava arribant a l’igualada a 15. Però en aquest moment, les nostres varen tenir una bona ratxa de serveis i s’endugueren el set.

En el segon les manacorines més lluitadores varen aconseguir arribar al 18-18 però les nostres jugadores no deixaren de lluitar fins al final de set per endur-se’l a favor.
El tercer set va ser un calc del primer i segon, les manacorines des del primer moment dominaren el joc aprofitant els errors de les solleriques posant-se a favor el marcador per un 10 -5; un temps mort de l’entrenadora va fer que la tornada a la pista fos més motivant, fent servir el servei molt ben dirigit en el camp contrari i remuntaren el set fins posar-se 13 iguals, a partir d’aquí cada equip va lluitar fins que la victòria fou per les nostres.
Les nostres rebran a La Salle P.I. el proper dissabte a les 12:00 h a Son Angelats. Molta sort!!

Los comentarios están cerrados.