La 聽Gimn脿stica Esportiva Femenina engega la primera edici贸 del Trofeu Ciutat de Palma

7 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

275 esportistes i 80 t猫cnics de sis pa茂sos competiran a les diferents proves al Palma Arena els propers dies 16 i 17 de febrer

Sergio Rodr铆guez:: Convertir la Mallorca Gym Cup a Trofeu Ciutat de Palma, vol dir vincular i assegurar per a la nostra ciutat un esdeveniment internacional d’alt铆ssim nivell

Pedro Mir: La Mallorca Gym Cap est脿 dedicada als clubs, que vindran de tot arreu, i treballam tots els aspectes perqu猫 es trobin a una competici贸 mundial

Palma, 7 de febrer de 2018. El director general d鈥橢sports de l鈥橝juntament de Palma, Sergio Rodr铆guez; el secretari general de la Federaci贸 Espanyola de Gimn脿stica, Ignacio Marr贸n, i el director t猫cnic del Club Esportiu Xelska, Pedro Mir, han presentat avui al Sal贸 de Plens de Cort el I Trofeu Ciutat de Palma de Gimn脿stica Art铆stica Femenina, que s鈥檈mmarca a la segona edici贸 de la Mallorca Gym Cup.

 

La competici贸, organitzada pel Club Esportiu Xelska,聽 es dur脿 a terme els dies 16 i 17 de febrer al Palma Arena i enguany, com a novetat, acull la primera edici贸 del Trofeu Ciutat de Palma que es disputar脿 a la m脿xima categoria, al nivell elit. En aquest sentit, Rodr铆guez ha destacat que 鈥渃onvertir la Mallorca Gym Cup a Trofeu Ciutat de Palma, vol dir vincular i assegurar per a la nostra ciutat un esdeveniment internacional d’alt铆ssim nivell鈥.

 

Per la seva banda, Mir ha agra茂t a l鈥橝juntament de Palma i a les institucions el suport per dur endavant la competici贸 gr脿cies a 鈥渓a uni贸 de forces鈥 i ha destacat que 鈥渓a Mallorca Gym Cup est脿 dedicada als clubs, que vindran de tot arreu, i treballam tots els aspectes perqu猫 es trobin a una competici贸 mundial鈥

 

En l’edici贸 d’enguany s’han superat les inscripcions rebudes l’any anterior; un total de 275 gimnastes, i 80 t猫cnics de diferents pa茂sos (Alemanya, Fran莽a, It脿lia, Estats Units i Argentina) i de tot el territori nacional espanyol acudiran en menys de dues setmanes a aquesta cita. Tampoc faltar脿 la participaci贸 local, ja que hi prendran part pr脿cticament tots els clubs mallorquins, encap莽alats pel club del Coll d’en Rabassa, l’organitzador Xelska, que en aquests moments lidera la Lliga espanyola de Primera Divisi贸.

 

Una not铆cia que mostra la rellev脿ncia que est脿 prenent l鈥檈sdeveniment 茅s la pres猫ncia de Donatella Sacchi, Presidenta del Comit猫 T猫cnic de la Federaci贸 Internacional de Gimn脿stica. Aquesta persona representa la m脿xima autoritat esportiva mundial en l’脿mbit de la gimn脿stica art铆stica, i es despla莽ar脿 a Palma aquests dies per a impartir una xerrada t猫cnica a tots els entrenadors participants en l’esdeveniment. A m茅s, tamb茅 impartir脿 una xerrada t猫cnica la Directora T猫cnica de Brasil als Jocs Ol铆mpics de R铆o 2016, Georgette Vidor.

 

Aix铆, a la Mallorca Gym Cup, es conjugar脿 la part d’aquestes activitats de formaci贸 als t猫cnics i la part de la competici贸 amb una mena de fira, espec铆fica d’aquest esport. Aquest format de competici贸 茅s molt com煤 a Estats Units, per貌 a Europa no existeix cap esdeveniment que combini les tres activitats. A m茅s, en la part de la competici贸, les gimnastes de nivells de promoci贸 compartiran escenari amb gimnastes d’alt nivell.

 

A l鈥檃cte de presentaci贸 tamb茅 han assistit el gerent del Palma Arena, Jaume Ordines; el gerent de la Fundaci贸 per a l鈥橢sport Balear, Pep Abrines; la presidenta de la Federaci贸 Balear de Gimn脿stica, Maria Bibiloni; els vicepresidents del Club Esportiu Xelska, Vicen莽 Riera i Lorenzo Mart铆n, aix铆 com gimnastes del Club Esportiu Xelska, que pertanyen al Programa de Tecnificaci贸 del CTEIB.

 

 

Comentarios cerrados