Sports de ca Nostra

El psicòleg esportiu Óscar Bueno ha enviat els seus consells als participants del I Torneig de futbol prebenjamí Cala d’Or Pasqua 2018

El proper mes de març, dies 30 i 31 es disputarà el I Torneig de futbol prebenjamí Pasqua Cala d’Or 2018. Participaran 16 equips: C.D.Cala d’Or, C.E. Santanyí C.F., Artà, C.E. Felanitx, C.E.  Manacor,C.E. Constància, UD Arenal, Sant Jordi, La Salle, San Cayetano, Sporting Ciutat de Palma, Madre Alberta, Atlètic Balears, Penya Arrabal, Es Pla i Serverense.

Óscar Bueno, psicòleg esportiu, ens ha fet arribar uns consells per els nins participants, pares i entrenadors.

Òscar  envia el següent missatge als nins particiants: “Jo vos vull transmetre una idea: lo més important en el futbol no son els gols, no és ser el més alt o el que més corr. Lo més important en el futbol i si me apurau a la vida és que sempre pogueu millorar. Vos donaré unes pautes perquè pogueu aconseguir això i millorar molt: en primer lloc en els entrenaments sempre s’ha de fer cas a l’entrenador per poder entendre ràpidament tots els exercissis i fer-los be. Hi ha que intentar posar-se objectius, sebre que vos agradaria aconseguir i finalment després pensar en que he fet be i li don molta importancia al que he fet be i després m’he de demanar en que puc millorar, per això és molt important que parleu amb l’entrenador, sense por, ell és el vostre amic i vos ajudarà”

Aquí teniu el vídeo complet:

https://www.youtube.com/watch?v=mu6npRynuO0&app=desktop

 

Matias Adrover para sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.