El projecte esportiu de la nova directiva de l’Escolar a punt de fracassar

3 febrero 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Resulta que desprĂšs de 21 partits, tota una volta de competiciĂł, amb l’equip en tercer lloc de la classificaciĂł, els jugadors i l’equip tĂšcnic no s’entenen; «no hi ha feeling«, textualment. I «la cosa anava a mĂ©s», segons la directiva. Per tant, la directiva s’ha vist en l’obligaciĂł de cessar a l’entrenador «perquĂš no poden treure a 22 jugadors». I que ara, que encara hi ha opcions de disputar l’ascens, Ă©s el moment de intentar un canvi.  Diu la directiva que l’entrenador no s’ha «sabut guanyar els jugadors» i que el malestar anava a mĂ©s.

El nou entrenador serĂ  Jeroni Adrover, fins ara coordinador esportiu i que ha estat segon entrenador en altres temporades. L’acompanyaran com a ajudants Carlos Faba i Trini, Miquel com a fisio i Manolo GarcĂ­a com a delegat.
El canvi Ă©s l’entrenador que ve acompanyat de Carlos Faba. Els hi dessitjam el millor.

Aquestes sĂłn les explicacions de la directiva.

És evident que mai les coses es perden sols per un costat. PerĂČ si miram d’on ve l’Escolar, resulta que no ha aprĂ©s res i que ha volgut actuar com un club professional. Les dues darreres temporades, l’Escolar ha tengut sis entrenadors, alguns ho han deixat perquĂš no hi havia res a fer, els jugadors eren ingobernables. Els jugadors volen a la seva bolla i no pot ser que un projecte trontolli perque els jugadors no estiguin d’acord amb un equip tĂšcnic que, amb unes lĂ­nies clares i una progessiva exigĂšncia, ha mostrat una coherĂšncia al llarg dels sis mesos que ha durat.

AquĂ­ tots ens coneixem i les aquest problema no s’ha resolt bĂ©. Tots sabien qui era Pedro Alejandro, han jugat amb ell i l’han vist entrenar el planter. Sabien de la seva manera de treballar. La directiva no ha estat a l’alçada per defensar un projecte que, no passava res si el primer any no es podia materialitzar. PerĂČ recolzant l’entrenador haguessin donat un missatge als jugadors actuals, i futurs, que el club te una lĂ­nea, un projecte on tothom que vulgui participar-hi Ă©s benvingut si aporta. L?entrenador no ha encaixat a l’estructura tot i que els resultats no sĂłn dolents. Aquests dies, hem escoltat retrets que fan empegueir. PensĂ vem que s’havia iniciat una nova etapa per rompre amb els vicis de l’anterior directiva. Res mĂ©s lluny de la realitat. Es veu que dirigir un club Ă©s mĂ©s difĂ­cil del que ens pensam.

La directiva ha optat per allĂČ mĂ©s fĂ cil. PerĂČ ha consagrat la seva credibilitat als capricis de determinats jugadors i continua instal·lat en la dinĂ mica de temporadades passades d’infaust record tant a nivell esportiu, com social, com econĂČmic. Sols s’esbrina un raig d’esperança: la directiva ha donat un ultimatum als jugadors. Si aixĂ­ no responen es plantejarĂ  que l’equip de regional surti de l’estructura del club i es gestioni d’altra manera.

«La deriva de l’actual situaciĂł de l’equip que fa difĂ­cil assolir els objectius previstos per a aquesta temporada», diu el comunicat oficial. Tot i que no Ă©s del tot cert, i quĂš? No som un club professional. Val mĂ©s posar fonaments, crear un projecte que edificar sobre escombrerires.

Per una altra banda, la visiĂł Ă©s que aquesta crisi l’han guanyada uns «nins malcriats» que no saben estar a les odres d’un projecte. Els mateixos que materialitzaren la pĂšrdua de la categoria l’any passat. I ara, com a premi, els canvien l’entrenador.

Ens agradaria poder dir que l’equip millorarĂ , que l’ascens estĂ  a tocar, perĂČ no ho veim clar. A part de que el futbol Ă©s un joc, i com a tal depen que entri o no la pilota, l’equip entra en un dinĂ mica que no ens mereix una confiança prĂšvia. Se l’haurĂ  de guanyar. I si no va bĂ©, recordarem aquest episodi com una taca negra d’aquesta directiva.

Quan a l’entrenador, Pedro Alejandro, hem de dir que ha actuat com un professional, duia preparats tots els entrenaments i volia aportar a l’equip noves dinĂ miques de feina en grup, des de la mĂ xima que un equip Ă©s mĂ©s que els 11 jugadors que surten al camp. No ha encaixat. No s’ha sabut guanyar la plantilla? PerĂČ ningĂș li podrĂ  negar la feina que ha fet. Bona feina. I, sobretot, a nivel fĂ­sic, es notarĂ  la seva feina fins al final de temporada. Ha pecat d’ingenu. No va fer cas. No ha actuat mai amb idees preconcebudes. Sempre han prevalgut, per a ell, els criteris esportius. A cada partit es buidava tant o mĂ©s que els jugadors. Amb noblesa. I aixĂČ l’ha condemnat.
Li auguram molts d’Ăšxits a les banquetes. Ànim!

capvermell

Comentarios cerrados