VOLEIBOL NOVETATS EN LES COMPETICIONS CADET I INFANTIL MASCULINES

30 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Cadet masculina:
A falta de dues jornades per finalitzar la lliga regular els quatre equips que disputar谩n, a partir聽de la semana seg眉ent, la lliga de tots contra tots a dues voltes per a la consequci贸 del t铆tol de聽Mallorca son Sant Josep Obrer, Mobiliari Llevant Manacor, Cafeteria Avante CV P贸rtol i Halc贸n聽Viajes CVS S贸ller.
CV Muro, CV Art脿 i el CV Manacor B disputar谩n igualment una lliga a dues voltes per la聽classificaci贸 final de la competici贸.
Infantil masculina:
En aquesta competici贸 falten cinq jornades per finalitzar la lliga regular. Aqu铆 els equips Green聽Frog Academy CV P贸rtol, el Colonya Caixa Pollen莽a CV Manacor i el CVS Aqualia S贸ller son els聽equips que est谩n millor classificats per jugar la lliga de tots contra tots a dues voltes per a la聽consequci贸 del t铆tol de Mallorca, per贸 no es pot donar per defnitiu ja que els altres equips聽segur que donaran guerra fins la darrera jornada per entrar en el grup de Dalt.
Igualment jugaran els cinq equips que no ho aconsegueixin, una lliga a dues voltes per la聽classificaci贸 final de la competici贸.
Federaci贸n de Voleibol de les Illes Balears

Comentarios cerrados