Sports de ca Nostra

VOLEIBOL NOVETATS EN LES COMPETICIONS CADET I INFANTIL MASCULINES

Cadet masculina:
A falta de dues jornades per finalitzar la lliga regular els quatre equips que disputarán, a partir de la semana següent, la lliga de tots contra tots a dues voltes per a la consequció del títol de Mallorca son Sant Josep Obrer, Mobiliari Llevant Manacor, Cafeteria Avante CV Pórtol i Halcón Viajes CVS Sóller.
CV Muro, CV Artà i el CV Manacor B disputarán igualment una lliga a dues voltes per la classificació final de la competició.
Infantil masculina:
En aquesta competició falten cinq jornades per finalitzar la lliga regular. Aquí els equips Green Frog Academy CV Pórtol, el Colonya Caixa Pollença CV Manacor i el CVS Aqualia Sóller son els equips que están millor classificats per jugar la lliga de tots contra tots a dues voltes per a la consequció del títol de Mallorca, peró no es pot donar per defnitiu ja que els altres equips segur que donaran guerra fins la darrera jornada per entrar en el grup de Dalt.
Igualment jugaran els cinq equips que no ho aconsegueixin, una lliga a dues voltes per la classificació final de la competició.
Federación de Voleibol de les Illes Balears

Los comentarios están cerrados.