Sports de ca Nostra

La Conselleria d’Esports adquireix dues motos per millorar els entrenaments del programa de tecnificació de motociclisme

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Fundació per a l’Esport Balear, ha adquirit dues motos Kawasaki de 250cc SL, motor 4T d’injecció i xassís multitubular que renoven i amplien la flota de vehicles a dues rodes del programa de tecnificació esportiva de motociclisme del Centre de Tecnificació Esportiva (CTEIB) del Govern de les Illes Balears.
Les motos de què comptava fins ara l’alumnat del programa de tecnificació de motociclisme sumaven un total de 10 unitats de 100cc, per la qual cosa les dues noves adquisicions amplien i milloren els recursos per als entrenaments.
https://www.facebook.com/esportsIB/

Los comentarios están cerrados.