U.D.Collerense-Europa (2-3) Galeria de fotos

29 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

 Contratiempo para el Collerense que al caer derrotado en su campo por 2-3 pierde momentaneamente la primera posición de la tabla. Nuestro estima compañero Biel Rubert nos remite una nueva y espectacular Galeria de fotos

 

GALERIA DE FOTOS GENTILEZA BIEL RUBERT

 

L’equip mallorquĂ­ del Collerense semblava intractable enguany. Al seu terreny de joc ningĂș havia aconseguit ni tan sols puntuar aquesta temporada. L’Europa, que desprĂ©s d’una primera volta irregular havia començat els dos partits del 2018 amb triomf, n’ha sumat el tercer i ha fet saltar la banca a Palma de Mallorca.

A la gespa ha saltat intens el Collerense, pressionant la construcciĂł de joc de l’Europa, a qui li ha costat circular la pilota. Una passada de Clara a Alcocer podria haver suposat el 0-1 per a un conjunt escapulat que començava a treure’s la pressiĂł del damunt. No obstant, qui ha obert el marcador ha estat el conjunt balear tot aprofitant una jugada d’estratĂšgia. La reacciĂł gracienca, ben rĂ pida, als cinc minuts, Pili habilita Clara amb una passada a l’esquena de la defensa i la davantera que no ha perdonat.

Quan el primer temps agonitzava, en una jugada de joc directe, amb una entrada rĂ pida en diagonal de Ruth, aquesta va combinar amb Pili Espadas i la jugadora del Collerense, amb fortuna -xutant per sota les cames de Kaky-, ha fet el 2-1. A la represa l’Europa no ha deixat de creure en les seves possibilitats i ha jugat bona part dels primers 20 minuts a camp contrari. Als 65 minuts de joc, SĂČnia, superant la lĂ­nia defensiva, ha estat objecte d’un clar penal que Kaky ha transformat en l’empat.

Amb la retirada del camp de la local Pili Espadas (una de les jugadores mĂ©s perilloses del Collerense), sumant els canvis de l’Europa amb l’entrada de Zaira i Laia i afegint la moral escapulada de l’empat, l’equip s’ha engrescat per intentar una ‘impossible’: derrotar el lĂ­der a casa seva. A fi de bĂ© que ho ha aconseguit, a cinc minuts de la finalitzaciĂł del partit, amb el doblet particular de Clara. Al tram final les escapulades no han patit, sinĂł que fins i tot amb un xic de sort encara haurien pogut fer el 2-4. Amb el xiulet final ha saltat la sorpresa i l’Europa ha signat una de les victĂČries de mĂ©s mĂšrit de qualsevol equip aquest curs a la Segona DivisiĂł.

C.E.EUROPA

 

Alineaciones:

Collerense: Cata Coll , Margalida Morey, Andrea Alcaide, Gabriela Gutierrez, Ruth Alvarez, Pili Espadas (Gema Arrabal min. 60) , María Vidal, Irene Marquez, Sara Garcia (Katerin R. Rivers min. 75), Nuria Soler (Elena Montané min. 77) .

Europa: Ariadna Saez, Carla Moyano (Anna Sistja min. 89) , Ana B Fuertes, Carla Bartolome (Laila Castillo min.65), Maria  P. Porta, Sonia Zarza, Etbis Medina, Julia Jarque, Ana Alcover(Zaira Abenza min.65), Clara de Clemente , Nani Haces.

Goles: 1-0 min. 26 Margalida Morey, 1-1 min. 32 Clara de Clemente, 2-1 min. 43 Pili Espadas, 2-2 m 70 Ana Alcoer, 2-3 min. 87 Clara de Clemente.

Comentarios cerrados