Sergio Scariolo, protagonista al II Torneig Trasmediterranea Illes de BĂ squet

27 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria:

Jornada molt intensa i amb molt de bĂ squet aquest dissabte a Llucmajor. El II Torneig Trasmediterranea Illes de BĂ squet ha tingut avui una visita molt especial com Ă©s la del seleccionador nacional Sergio Scariolo que ha participat en primera persona en moltes de les activitats com el clĂ­nic d’Àngel Cepeda, la reuniĂł de directors esportius a mĂ©s de estar present a diferents partits dels combinats insular.
Durant la jornada del dematĂ­, a mĂ©s dels encontres entre els diferents combinats insular, s’ha duit a terme tambĂ© el Taller de Risobasket amb Antoni Fontcuberta i la primera fase de la competiciĂł de 3×3, concurs de tir i concurs d’habilitats.
Mentrestant, al Claustre de Sant Bonaventura el Director Esportiu de la FBIB, Juanan Serra i el president del Comitù d’Entrenadors, Martí Vives, s’han reunit amb els directors tùcnics dels clubs repassant aquesta primera parte de la
temporada.
Ja l’horabaixa Ángel Cepeda ha realitzat el seu clínic sobre “Tecnificació a minibàsquet”. A un pavelló ple, l’entrenador de Valencia Basket ha donat una master class sobre conceptes bàsics que s’han de treballar a aquesta categoria.

HOMENATGE A TOMEU FERRAGUT I JOAN BARCELÓ

El punt final a la jornada s’ha posat amb l’acte mĂ©s emotiu d’aquest II Torneig Trasmediterranea Illes de BĂ squet. La FBIB ha retut homenatge a dues persones que ens varen deixar fa uns mesos perĂČ que han estat una part molt important
per aquest esport i tambĂ© per aquesta categoria de minibĂ squet: Joan BarcelĂł i Tomeu Ferragut. Amics i persones properes a cada un d’ells han entregat als familiars una placa com a mostra de reconeixement a la seva dedicaciĂł al bĂ squet i tambĂ© per la feina que varen fer en el seu moment a la FederaciĂł de BĂ squet de les Illes Balears.

 

TORNEIG TRASMEDITERRANEA ILLES DE BÀSQUET

Comentarios cerrados