Barridiades (gener-març 2018) ; 27 de gener Can Pastilla.(Plaça de Pius IX)

24 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria:

L’Institut Municipal d’Esports (IME) inicia el nou programa trimestral de Barridiades. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma, fins el mes de març. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d’activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d’altres d’esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’educació vial en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d’esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l’activitat física a nins i joves de manera amena i divertida.

Programa primer trimestre 2018

13 de gener: Son Espanyolet. Parc de la Convivència
27 de gener: Can Pastilla. Plaça de Pius IX
3 de febrer: El Coll d’en Rabassa. Plaça de l’Església
10 de febrer: El Rafal Nou. Carrer de Selva
17 de febrer: El Fortí. Plaça de Madrid
24 de febrer: Son Rutlan. Parc de Son Rutlan
3 de març: El Pil·larí. Nou Plaça del Pil·larí Nou
10 de març: El Viver. Parc de Baltasar Valentí
17 de març: El Camp. Redó Parc de les Fonts
24 de març: Son Gibert. Parc de Son Gibert

Comentarios cerrados