Sports de ca Nostra

TITO GARCÍA SANJUÁN DIMITEIX COM ENTRENADOR DE LA SD FORMENTERA

En una emotiva roda de premsa Tito García Sanjuán ha presentat la seva dimissió com entrenador del primer equip de la SD Formentera, on hi va arribar l’estiu de 2016. A l’acte també hi ha assistit el President del club, Xicu Ferrer.

La roda de premsa ha començat amb una introducció de García Sanjuán, que ha expressat els principals motius d’aquesta decisió: “No em trobo amb les forces que requereix el meu càrrec, i crec que seria seguir fent mal tant a la directiva, com als jugadors, i sobretot fer-me mal a mi mateix com a persona. Crec que la meva sortida és la millor solució pel club i per mi”.

Entre llàgrimes, Tito, s’ha acomiadat de la SD Formentera i ha agraït a tot el personal i mitjans de comunicació el tracte rebut durant tot aquest temps. Ha fet un especial agraïment als jugadors que han format part de la plantilla i cos tècnic”.

Les darreres paraules han anat dirigides a Formentera i, en espacial, a l’afició. “M’he trobat com a casa i sempre portaré un tros de Formentera al meu cor.”

Xicu Ferrer, President de l’entitat roig i negre ha explicat que han respectat en tot moment la decisió de Tito i ha agraït tot el que ens ha donat pel club i per l’illa de Formentera: “Ens quedem amb tot el que hem aconseguit amb tot aquest temps, el títol de Tercera Divisió, l’ascens a Segona B i, com no, tot el que hem viscut a la Copa del Rei”.

Des del club no podem fer més que desitjar la millor sort per Tito García Sanjuán i esperem tornar a coincidir en el futur.

Formentera sempre serà casa teva Tito!

 

S.D.Formentera

Los comentarios están cerrados.