12.000 ciclistes es donen cita a Cort a la 39a Diada Ciclista de Sant SebastiĂ 

20 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

.-  El batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll,  la directora territorial de Caixabank a Balears, Maria Alsina,  representants institucionals i patrocinadors han donat el sus a la 39a Diada Ciclista Sant Sebastià a l’arc de sortida situat a la plaça Santa Eulàlia.

 

Més de 12.000 ciclistes han participat avui a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport amb el suport de Caixabank des de l’any 1977.  423 persones han format part dels cinc grups inscrits.

Després d’un any d’interrupció de la edició, per les intenses pluges de 2017, Palma ha celebrat avui la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià, amb més ganes que mai i dins un ambient esportiu i de festa als carrers de Ciutat.

 

Des de les 10 h els ciclistes han acudit als diferents punts habilitats per a la recollida de dorsals situats a la plaça Major, al carrer del Conquistador, al carrer Sant Miquel /OMS i a la plaça de Cort.

 

La prova ha estat encapçalada per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada i per les persones amb alguna discapacitat que han participat en aquest esdeveniment, que s’han situat al capdavant.

 

Les bicicletes han mantingut l’itinerari habitual pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, un trajecte d’uns 6 kilòmetres. El recorregut ha comptat amb el suport de la Policia Local de Palma, els SSG i els membres del Voluntariat Esportiu de Palma.

A l’arribada al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, ha hagut animació musical, zona de tallers i jocs infantils amb castells inflables aportats pel Consell de Mallorca, així com una zona d’avituallament amb fruita, aigua i refrescs. Un cop arribats a Son Moix s’han entregat els premis als tres grups més nombrosos que han estat Sagrat Cor (134), Arcàngel San Rafael (99) i CEIP Aina Moll (94). Han obtingut 200 euros en txecs regal de El Corte Inglés. Els dorsals guanyadors han estat el 2630, 1117, 4601, 1884, 0960, 0377, 4943, 5281, 5205 i 5061.

 

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma agraeix especialment el patrocini de CaixaBank a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià des de fa ja 39 anys.

 

Enguany la Diada també compta amb el patrocini d’Onda Cero, Coca Cola, MALLA,  BOXI, El Corte Inglés i amb la col·laboració del Consell de Mallorca,  Ciclos Gomila,  Bimont, Federació de Ciclisme de les Illes Balears i el Voluntariat Esportiu de Palma.

 

Els organitzadors volem agrair el suport i la tasca del voluntariat de l’Agència Municipal de Palma, de la Policia Local de Palma, de totes les entitats col·laboradores, i de les altres àrees de l’Ajuntament que fan possible aquesta festa de la bicicleta a Palma any rere any.

 

Comentarios cerrados