Sports de ca Nostra

Alt voltatge – CCE Sant Lluís-U.E.Sami

La cartellera esportiva d’aquest cap de setmana ve més que interessant per al primer equip. De partit de ‘alt voltatge’ es pot qualificar la trobada que al camp municipal de Ses Canaletes, dissabte a partir de les 16.30 hores, enfrontarà a l’equip de Elias Noval contra la UE Sami, cinquè i tercer classificat, respectivament, amb tan sols una diferència d’un punt entre tots dos i a tres i dos punts del líder respectivament.

L’equip lluiser, després de guanyar al CE Ferreries (1-2) en el seu feu diumenge passat, arriba al partit amb la missió de tornar a sumar una victòria que doni doble valor a la aconseguida a Sant Bartomeu. Per al partit, el tècnic local comptarà amb la baixa de Manu per sanció i amb la novetat d’Angel Melendez, tot i que haurà d’esperar l’evolució de diversos dels seus futbolistes que es troben “entre algodones” per diferents problemes físics.

El seu rival, la UE Sami, actual subcampió de Lliga, arriba a Ses Canaletes ocupant una de les posicions altes de la classificació, gràcies a les dues victòries i un empat en les primeres tres jornades de competició regular. El seu empat (2-2) davant el Penya Ciutadella en el seu últim partit va ser un mal menor per als de Tobal Tudurí que van arribar a anar per darrera en el marcador (0-2) al descans. Una bona segona part, els va servir per treure almenys un punt del derbi de ponent.

 

Premsa
CCE Sant lluis

Los comentarios están cerrados.