Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

INFANTIL F. C : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER TORNA A LA COMPETICIÓ AMB CARA RENOVADA

Posted: 16 Jan 2018 04:52 AM PST

CVS Transarbona Sóller 0-3 CV Sagrat Cor (8-25/15-25/18-25)

El CVS Transarbona Sóller tornà a la competició. Any nou, cara nova, així podem descriure el joc de l’equip, tot i perdre per 0-3 sets enfront del cinquè classificat, el Sagrat Cor de Palma.
Una nova cara amb un equip ben plantat, molt d’ordre al camp, millora en defensa, bona recepció i progrés en l’atac.

En el primer set es notà l’aturada nadalenca i la falta de competició durant tant de temps. Al segon ja es jugà amb fluïdesa, és tengué mes confiança en moments de marcador ajustat i el tercer ja fou un tú a tú fins al punt 15. Després un parell d’errors i el contrari es despenjà.

En general bona feina, bon progrés de tot l’equip. Enhorabona aquestes jugadores que al seu primer any de competició s’estan adaptant molt bé i de segur acabaran sa temporada fent un gran joc.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren, com a capitana Paula Carrió, Celia Fernández, Aina Navarro, Magdalena Ferragut, Aina Bisbal, Nicol Limpias, Blanca Capo, Chantal Barceló, Marta Arbona i Carme Aloy.
El dissabte vinent a les 12:00 rebem l’Alaro B, sisè classificat i un altre bon equip. Vos esperam a Son Angelats!.

INFANTIL M. A : PARTIT IRREGULAR DEL CVS AQUALIA SÓLLER DAVANT UN LLUITADOR CV MURO

Posted: 16 Jan 2018 12:29 AM PST

CVS AQUALIA SÓLLER 3-0 CV MURO (26-24/25-16/25-19)

Jornada 10 de la lliga infantil masculina. Els de Sóller s’enfrontaven al CV Muro. Tots dos equips han acusat l’aturada de festes que en el cas dels de Sóller s’ha prolongat fins als 20 dies.
En resum el partit va ser un continu daltabaix on l’assignatura a superar era la concentració en el joc que no es va poder mantenir més que en moments puntuals.

La propera jornada els de Sóller visiten el camp del líder CV Pòrtol i durant la setmana s’haurà de treballar la tornada a la competició de la lliga.

INFANTIL M. B : POQUES OPCIONS DEL CVS BAR BINI SÓLLER DAVANT EL LÍDER

Posted: 16 Jan 2018 12:24 AM PST

CVS Bar Bini Sóller 0-3 CV Pòrtol A

Poques opcions dels Sollerics davant el líder, encara que els nostres menuts aconseguiren construir algunes jugades de mèrit.
De nou el servei i la recepció marcaren el nivell del joc local evidenciant que hi ha un ampli marge per a la millora en aquests aspectes.

La setmana que ve es visita al CV Portol B. Molta sort!!

Los comentarios están cerrados.