Noticies C.V.Soller

16 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria:
INFANTIL F. C : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER TORNA A LA COMPETICIÓ AMB CARA RENOVADA

Posted: 16 Jan 2018 04:52 AM PST

CVS Transarbona Sóller 0-3 CV Sagrat Cor (8-25/15-25/18-25)

El CVS Transarbona SĂłller tornĂ  a la competiciĂł. Any nou, cara nova, aixĂ­ podem descriure el joc de l’equip, tot i perdre per 0-3 sets enfront del cinquĂš classificat, el Sagrat Cor de Palma.
Una nova cara amb un equip ben plantat, molt d’ordre al camp, millora en defensa, bona recepciĂł i progrĂ©s en l’atac.

En el primer set es notĂ  l’aturada nadalenca i la falta de competiciĂł durant tant de temps. Al segon ja es jugĂ  amb fluĂŻdesa, Ă©s tenguĂ© mes confiança en moments de marcador ajustat i el tercer ja fou un tĂș a tĂș fins al punt 15. DesprĂ©s un parell d’errors i el contrari es despenjĂ .

En general bona feina, bon progrĂ©s de tot l’equip. Enhorabona aquestes jugadores que al seu primer any de competiciĂł s’estan adaptant molt bĂ© i de segur acabaran sa temporada fent un gran joc.
Pel CVS Transarbona SĂłller jugaren, com a capitana Paula CarriĂł, Celia FernĂĄndez, Aina Navarro, Magdalena Ferragut, Aina Bisbal, Nicol Limpias, Blanca Capo, Chantal BarcelĂł, Marta Arbona i Carme Aloy.
El dissabte vinent a les 12:00 rebem l’Alaro B, sisĂš classificat i un altre bon equip. Vos esperam a Son Angelats!.

INFANTIL M. A : PARTIT IRREGULAR DEL CVS AQUALIA SÓLLER DAVANT UN LLUITADOR CV MURO

Posted: 16 Jan 2018 12:29 AM PST

CVS AQUALIA SÓLLER 3-0 CV MURO (26-24/25-16/25-19)

Jornada 10 de la lliga infantil masculina. Els de SĂłller s’enfrontaven al CV Muro. Tots dos equips han acusat l’aturada de festes que en el cas dels de SĂłller s’ha prolongat fins als 20 dies.
En resum el partit va ser un continu daltabaix on l’assignatura a superar era la concentraciĂł en el joc que no es va poder mantenir mĂ©s que en moments puntuals.

La propera jornada els de SĂłller visiten el camp del lĂ­der CV PĂČrtol i durant la setmana s’haurĂ  de treballar la tornada a la competiciĂł de la lliga.

INFANTIL M. B : POQUES OPCIONS DEL CVS BAR BINI SÓLLER DAVANT EL LÍDER

Posted: 16 Jan 2018 12:24 AM PST

CVS Bar Bini SĂłller 0-3 CV PĂČrtol A

Poques opcions dels Sollerics davant el lĂ­der, encara que els nostres menuts aconseguiren construir algunes jugades de mĂšrit.
De nou el servei i la recepciĂł marcaren el nivell del joc local evidenciant que hi ha un ampli marge per a la millora en aquests aspectes.

La setmana que ve es visita al CV Portol B. Molta sort!!

Comentarios cerrados