Diada Ciclista Sant Sebasti脿 2018

11 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma presenta la DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTI脌 2018, que, com sempre, tindr脿 lloc el dia 20 de gener, amb sortida des de la pla莽a de Cort/ Santa Eul脿lia i arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix. Aquest esdeveniment 茅s de gran inter猫s social i esportiu i 茅s considerada, des de sempre, una de les activitats m茅s importants del programa de les Festes de Sant Sebasti脿, patr贸 de la nostra ciutat.

Enguany s’arriba a la 39a edici贸, amb m茅s ganes que mai, perqu猫 l’any passat les intenses pluges varen impedir garantir la seguretat dels ciclistes i per primera vegada en 38 anys es va cancel路lar la nostra diada.

Per a aquest esdeveniment es compta, com sempre, amb la important col路laboraci贸 de CaixaBank, patrocinadora principal d’aquesta Diada, a m茅s d’altres empreses patrocinadores com Onda Cero, Coca-Cola, Malla Publicidad, Boxi Mobil WC i El Corte Ingl茅s. Tamb茅 es disposar脿 de la inestimable col路laboraci贸 del Consell de Mallorca, la Federaci贸 de Ciclisme de les Illes Balears, Ciclos Gomila, Bimont Bike Shops i Voluntariat Esportiu de Palma.

Com sempre, es pret茅n estimular l’inter猫s de tothom en aquesta fita: fam铆lies, joves, infants i adults, i sempre des d’una vessant inclusiva. Per aquet motiu, l’IME de l’Ajuntament de Palma i la Obra Social 芦la Caixa禄 han organitzat la Tercera Jornada d’Esport Inclusiu, que tindr脿 llac al CaixaForum (pla莽a de Weyler, 3) dia 19 de gener i en la qual intervindran especialistes en la mat猫ria.

SORTIDA
Abans de la sortida des de la pla莽a de Cort/Santa Eul脿lia a les 12 h, com cada any, els participants tindran animaci贸 musical i rebran recomanacions sobre les caracter铆stiques del recorregut, la utilitzaci贸 adequada de la bicicleta, les normes b脿siques de circulaci贸, etc., perqu猫 la sortida, el recorregut i l’arribada es facin sense cap incid猫ncia.

RECORREGUT
Se seguir脿 l’itinerari seg眉ent, d’aproximadament 6 km. Com a cada edici贸, la Policia Local de Palma controlar脿 el recorregut i hi haur脿 els serveis m猫dics corresponents per a atendre qualsevol incid猫ncia. Al capdavant de la sortida se situar脿 el grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada, gr脿cies a la col路laboraci贸 de la Federaci贸 de Ciclisme de les Illes Balears.

Pla莽a de Cort聽– Santa Eul脿lia聽– pla莽a de Sant Francesc聽– Avingudes per la pla莽a de la Porta del Camp聽– autopista de Llevant聽– avinguda d’Antoni Maura聽– passeig del Born聽– carrer de la Uni贸聽– la Rambla聽– carrer del Bar贸 de Pinopar聽– avinguda d’Alemanya聽– gir de 180潞 a l’al莽ada del creuer amb el carrer del General Riera聽– avinguda d’Alemanya聽– cam铆 de Jes煤s聽– carrer de Salvador Dal铆聽– ENTRADA a Son Moix per la prolongaci贸 del carrer de Francesc Mart铆 i Mora聽– arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix.

ARRIBADA
En arribar al Palau Municipal d’Esports Son Moix hi haur脿 animaci贸 musical i entreteniments per a infants organitzats i aportats pel Consell de Mallorca. Tamb茅 s’hi instal路laran, com cada any, els punts d’avituallament de Coca-Cola i aigua, aix铆 com els serveis m猫dics pertinents.

En aquesta festa final a Son Moix, a l’escenari principal s’entregaran els premis als grups m茅s nombrosos i se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut i que arribin a Son Moix, que hi participaran amb el n煤mero de dorsal. Els regals oferts per l’IME i les empreses col路laboradores, com El Corte Ingl茅s, Ciclos Gomila i Bimont Bike Shops.

INSCRIPCIONS I RECOLLIDA DE DORSALS

Les inscripcions s贸n totalment gratu茂tes. S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense l铆mit d’edat i independentment de les seves condiciones f铆siques, ja que el car脿cter de la Diada Ciclista, com sempre, 茅s popular. S’apreciar脿 especialment la participaci贸 de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran prefer猫ncia a la zona de sortida. Als infants menors de 12 anys, els han d’acompanyar persones adultes.

S’entregar脿 a tots els participants un dorsal adhesiu (fins a esgotar exist猫ncies), que es recollir脿 als punts determinats en aquest Reglament, un cop realitzada la seva inscripci贸. Amb el n煤mero d’aquest dorsal podran participar al sorteig que tindr脿 lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix en finalitzar el recorregut.

Hi ha diferents formes d’inscripci贸 a l’esdeveniment, per貌 s’aconsella la inscripci贸 per Internet (en l铆nia) per a agilitzar el registre i evitar aglomeracions a la Diada. Amb aquest motiu es podran recollir amb antelaci贸 els dorsals als punts que es detallen a continuaci贸.

  • INSCRIPCIONS EN L脥NIA A聽WWW.ELITECHIP.NET
    Des del 2 al 19 de gener (fins a les 18 h)
    Recollida de dorsals fins dia 19 a les 18 h

Emplenant les dades sol路licitades al web podeu recollir els dorsals si presentau el justificant impr猫s de la inscripci贸 en l铆nia a:
Instal路lacions esportives municipals
路 Palau Municipal d’Esports Son Moix
路 Poliesportiu Municipal Germans Escalas
路 Poliesportiu Municipal S’Estel
路 Poliesportiu Municipal Rudy Fern谩ndez
路 Piscines Municipals Son Hugo
o

El Corte Ingl茅s

路 Planta d’esports del centre a Avingudes
路 Planta d’esports del centre a Jaume III

Recollida de dorsals dia 20 de gener de 10 a 12 h

Als envelats d’entrega de dorsals

路 Carrer del Conquistador
路 Carrer de Sant Miquel / dels Oms
路 Pla莽a Major
路 Pla莽a de Cort

  • INSCRIPCIONS PRESENCIALS i RECOLLIDA DE DORSALS
    Des del 9 al 19 de gener (fins a les 18 h)

Es podran inscriure tots els participants emplenant per escrit les dades sol路licitades als fulls d’inscripci贸 que hi haur脿 a les recepcions de les instal路lacions esportives municipals seg眉ents. En entregar el full d’inscripci贸 a la recepci贸 el participant rebr脿 el dorsal corresponent.

Instal路lacions esportives municipals

路 Palau Municipal d’Esports Son Moix
路 Poliesportiu Municipal Germans Escalas
路 Poliesportiu Municipal S’Estel
路 Poliesportiu Municipal Rudy Fern谩ndez
路 Piscines Municipals Son Hugo

INSCRIPCIONS DE DARRERA HORA A LA SORTIDA
20 de gener (de 10 a 12 h)

El mateix dia de la Diada s’habilitaran envelats per a inscripcions de darrera hora. Els participants hauran d’emplenar les dades per escrit als fulls d’inscripci贸 i rebran el dorsal corresponent. Aquesta modalitat d’inscripci贸 nom茅s ser脿 possible en cas d’exist猫ncies de dorsals i fins a esgotar-los.
Als envelats d’entrega de dorsals

路 Carrer del Conquistador
路 Carrer de Sant Miquel / dels Oms
路 Pla莽a Major
路 Pla莽a de Cort

PARTICIPANTS PER GRUPS

Es considera grup a partir de 40 persones.

Per a participar com a grup i optar a un dels tres premis als grups m茅s nombrosos s’ha d’enviar un correu electr貌nic a聽serveisesportius@ime.palma.es聽聽abans de dia 14 de gener, amb les dades seg眉ents:

路 Nom del col路lectiu
路 Nom i dades de contacte del coordinador del grup (imprescindible)
路 Total d’inscrits
路 Llistat amb dades de cada participant:
o Llinatges i nom
o Data de naixement
o Sexe (M / F)

L’organitzaci贸 contactar脿 amb el coordinador per a l’entrega dels dorsals. Cada participant rebr脿 un dorsal i es confirmaran aix铆 les condicions de la cursa.

Les condicions per a participar en la modalitat de grup s贸n les seg眉ents:

路 Els integrants del grup han de tenir almenys 4 anys i fer tot el recorregut pels seus propis mitjans.
路 Cada grup s’ha de identificar de forma visible amb un capell, una camiseta o d’altres elements
路 Per a ser comptabilitzats com a membres de grup s’hauran de concentrar abans de la sortida a la pla莽a Major a les 11.15 h
路 Tots els membres del grup han de fer la sortida des de la pla莽a de Cort/pla莽a de Santa Eul脿lia i completar el recorregut fins a l’arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix, on tamb茅 se’n verificar脿 la participaci贸 i seran comptabilitzats.
路 Abans de la sortida el coordinador del grup ha de tornar a l’organitzaci贸 els dorsals dels integrants inscrits que no assisteixin a la Diada.

A cada un dels tres grups m茅s nombrosos se’ls entregar脿 un val de 200 euros d’El Corte Ingl茅s a l’arribada a Son Moix.

diada2018

Duraci贸:聽20 de gener de 2018.
Horari:聽de 12:00 a 14:00.

Comentarios cerrados