Sports de ca Nostra

Carles Vicens, un estudiós del futbol, va prendre la decisió de marxar a Manchester per ampliar els seus coneixaments futbolístics i tornar ben preparat

Carles Vicens, després de dos anys a Lloseta amb en Nico López, a segona B i Tercera (el primer dels quals el va  compaginar amb el  tercer any a Santanyí) va tenir una oferta per entrenar a Tercera però le va rebitjar i va arriscar-se marxant cap a Manchester. Allà havia enviat el seu curriculum el 2016 i la marxa d’un entrenadr va suposà que se li obríssin les portes del club que te al primer equip d’entrenador a Pep Guardiola. Allà està de segon entrenador dels sub12 i sub11. També ha fet durant els primers mesos de segon entrenador dels sub13. Entrenen 4 dies i jugen els diumenges dematí.
Com que no va començarla  pretemporada fins dia primer d’agost, va tenir l’oportunitat de seguir d’aprop la gira de pretemporada del primer equip, viatjant per Estats Units i tenint accés a veure els entrenaments i els tres partits que varen jugar allà. A Manchester també va a tots els partits que els horaries li permeten del primer equip. Fins i tot ha anat a veure partits fora (Chelsea, West Brom, Leicester, Hiddersfield…). Poder veure els entrenaments del primer equip durant la temporada és bastant difícil, només ha pogut veure algun. Sobretot te la possibilitat de veure els entrenamenys des segon equip i juvenil, diàriament, i també quasi tots els partits que juguen a casa.
Ara començarà dos màsters de futbol que compaginarà al mateix temps. Un és el Màster Professional en Futbol que organitza i desenvolupa el Barça i l’altre és en Entrenament de futbol a l’alt rendiment i es desenvolupa a l’universitat de Lisboa (en anglès). Els pot fer perquè el del Barça és un dilluns cada mes i el de Lisboa és una estada d’una setmana allà cada uns quants mesos, així ho pot compaginar amb entrenar. En Carles aprofita la seva estada a Anglaterra per viure el cent per cent pel futbol i aprofita per veure tots els partits de futbol que pot . Tant en directe com per la televisió
MATIES ADROVER
La primera fotografia  és a les instal.lacions de l’Acadèmia i la segona jugant a casa en el derby contra el United

Matias Adrover

Los comentarios están cerrados.