Sports de ca Nostra

Nova edició de Nordic Walking Saludable

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca posen en marxa un nou programa de Nordic Walking Saludable, unesjornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom que comencen aquest dissabte a les 10 h al Centre de Salut de Son Serra- La Vileta.

El nou programa recull 6 rutes d’iniciació al nordic walking, que tindran lloc a diferents barris de Palma amb el punt de sortida des dels centres de salut.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social.

Rutes quinzenals

El programa, que s’iniciarà aquest dissabte a les 10 h al Centre de Salut Son Serra – La Vileta, recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents centres de salut:

Rutes de gener a març de 2018:

  • Ruta 7, dia 13 de gener al Centre de Salut Son Serra – La Vileta
  • Ruta 4, dia 27 de gener al Centre de Salut Son Rutlan
  • Ruta 12, dia 10 de febrer al Centre de Salut Pere Garau
  • Ruta 22, dia 24 de febrer al Centre de Salut Son Pisà
  • Ruta 24, dia 10 de març al Centre de Salut Rafal Nou
  • Ruta 19, dia 24 de març al Centre de Salut Son Gotleu

 

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l’inici de l’activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

 

 

  

 

 

Los comentarios están cerrados.