SD Formentera ; d’Andrej Kotnik (Nova Gorica, Eslovènia, 04/08/1995) Regalàs de Reis

6 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Des de la SD Formentera fem oficial el fitxatge d’Andrej Kotnik (Nova Gorica, Eslovènia, 04/08/1995), davanter centre que arriba procedent del FC Crotone que milita a la Serie A, Primera Divisió italiana.

Es tracta d’un jugador corpulent amb una alçada d’1,89 m i amb domini del joc amb les dues cames. “És un jugador d’atac molt complet i amb molt bones referències. És un jugador d’envergadura amb una gran presència sobre la gespa, amb molta facilitat per jugar ambdues cames i amb un xut ipotent. Ens fem amb un jugador de la Serie A italiana, de primera divisió, i el tindrem a Formentera”, destaca del nou jugador l’entrenador Tito García Sanjuán.

Kotnik, arriba al nostre club en qualitat de cedit pel FC Crotone amb un contracte fins al 30 de juny de 2018. Es preveu que s’incorpori a la disciplina de l’equip el pròxim dilluns, 8 de gener.

El transfer internacional ja s’ha tramitat i estem a l’espera que es faci efectiu, que podria ser en les pròximes hores. La intenció de García Sanjuán és que Andrej Kotnik pugui debutar el pròxim dimecres, 10 de gener, a Mendizorrotza en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Deportivo Alavés.

Des del club no podem fer més que mostrar la nostra satisfacció per incorporar un futbolista de la qualitat de Kotnik i li desitgem molta sort en el seu nou club.

Andrej, benvingut a Formentera!

Comentarios cerrados