L’ U.D.Alaró uneix a tots els seus jugadors mitjançant un álbum de cromos d tots els equips

6 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Els cromos de la col·lecció oficial de la temporada 2017-2018 del nostre club ja estan a la venda amb fotografies de tots els jugadors, entrenadors i directius. Quin gran regal de Nadal!

 

Els àlbums personalitzats per cada jugador són GRATUÏTS i es començaran a repartir demà (dimecres 3 gener) a partir de les 17 hores a les oficines del club (edifici vestidors). Els nins que no puguin anar-hi s’han de posar en contacte amb els seus entrenadors.

Els cromos ja estan a la venda a partir d’avui horabaixa, els podeu trobar al BAR SPORT ALARÓ (camp d’esports) i a la papereria ROELLA. Volem agrair la col·laboració d’aquests dos establiments en aquesta campanya. Cada sobre val 1€ i duu 6 cromos.

PROMOCIÓ ESPECIAL DE LLANÇAMENT!! Estan a la venda PACKS especials amb un preu de 20€ que duen 23 sobres sense cap cromo repetit!!

PREMIS DIRECTES. Els sobres poden dur VALS DE REGAL, amb bosses esportives, balons de futbol o motxiles. Els vals de premi s’han de dur a les oficines del club per obtenir el regal.

Els dies de partit de l’equip de Preferent es podran comprar sobres de cromos a la taquilla i també es regalaran àlbums. Mitja hora abans de començar cada partit de Preferent es faran trobades de col·leccionistes per intercanviar cromos repetits.

Esperam que vos agradi la iniciativa i que amb aquest àlbum tengueu un bon record d’aquesta temporada. Entre tots feim pinya i feim club! Seguim endavant!

U.D.Alaro (Sportsdecanostra)

Comentarios cerrados