Sports de ca Nostra

Avançament dels Reis d’Orient a Son Llàtzer

Avui migdia ha tengut lloc la tradicional visita de l’ATB als nins ingressats a l’Hospital de Son Llàtzer.El president Ingo Volckmann, el director esportiu Patrick Messow, l’entrenador Horacio Melgarejo i jugadors de la primera plantilla com Aulestia, Vallori, Manu, Guasp, Migue Marín, Borja, Malik, Fullana, Kike, Julio Delgado, Álvaro o Nacho Heras, han lliurat regals als més petits i desitjat una ràpida recuperació. També ha assistit el president de la Comissió del 75 aniversari, Antoni Salas. Des del club agraïm enormement l’amabilitat dels professionals sanitaris de l’hospital i l’afecte rebut per part de pares, mares i menuts. No ha faltat a la cita la nostra mascota, Ferreret. Ara desitjam que els Reis Mags encara lliurin més regals als nins i que puguin gaudir-los ja a casa!

AUDIO PATRICK MESSOV

At.Balears

Los comentarios están cerrados.