EL III MEMORIAL FRANCESC SOLA FOU PER LA PB PEGUERA

2 enero 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
 En la seva tercera participació la PB Peguera fou la vencedora del Memorial Francesc Sola de futbol-7, organitzat per la PB Els Tamarells en el camp Es Torrentó de Felanitx.

  La penya calvianera va guanyar a la amfitriona per 0-2, marcant Félix i Ferragut, mentre empatava amb la PB Pollença (2-2), amb dianes de Ferragut i Felix pels de Peguera i de Josep Gómez i Joan Toni Martorell pels pollencins.
  En l’altre partit la PB Els Tamarells i la PB Pollença empataren (5-5), anotant Pomar, Vila, Vidal 2) i MaimĂł pels locals, mentre Raul Mora (3), Rafa Morro i Joan Toni Martorell marcaven per la PB Pollença.
  La PB Peguera, dirigit per SebastiĂ  Palmer, va formar amb Miquel Àngel LĂłpez, Carlos Molina, JosĂ© Maria SĂĄnchez, German Navas, Manuel DĂ­az, Johnatan Charamelo, Antonio HernĂĄndez, Antoni Ferragut, Guillem Nigorra, FĂ©lix Ullastre i Pedro Marrero. 
 La PB Peguera, dirigida per Joan Toni Cifre, formĂ  amb Pere Bauçà, Xisco Cifre, Miquel Amengual, Jaume SimĂł, RaĂșl Mora, Joan BorrĂ s, Ignaci Salas, Joan Toni Martorell, Josep GĂłmez, Rafel Morro i Josep Miquel Torres.
  La PB Els Tamarells, dirigida per Joan Mas, amb l’ajut de Pep GonzĂĄlez i Miquel Roig, se va alinear amb LluĂ­s Artigues, SebastiĂ  Pomar, Julio Huertas, Toni Riera, Miquel Vila, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Vicens, Andreu JuliĂ , Joan Marc Riera, Xavier MaimĂł, Jaume Vidal i Pere Tortella.
  DesprĂ©s dels partits tinguĂ© lloc l’entrega de trofeus, presidida per Pere Cler, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Felanitx, col·laborador en aquest esdeveniment esportiu.
  La PB Els Tamarells vol agrair la participaciĂł per tercera vegada de les penyes de Peguera i Pollença. I tambĂ© la dels nostres jugadors que feren un gran torneig on va regnar l’esportivitat i el bon ambient.
 
La Junta Directiva

Comentarios cerrados