Sports de ca Nostra

Primer entrenament de l’any, Demà visita als nins ingressats de Son Llàtzer. 

La plantilla ha fet avui el primer entrenament de l’any. Malik no ha entrenat per una ferida infectat al dit gros del seu peu esquerre, tampoc ho ha fet Gerard Oliva, que millora dels seus problemes d’esquena. Carl Klaus ha estat baixa. El porter alemany va ser operat ahir d’urgència a Alemanya. Jugador va rebre l’impacte involuntari d’un objecte a l’ull, cosa que li afectà la seva visió. Depenent de la seva evolució no es descarta una 2a intervenció. Serà baixa les pròximes setmanes.

Manu Farrando «No vàrem estar a l’altura la primera volta i volem regalar als balearicos una 2a volta bona per veure fins on ens dona».

Demà a les 12;30 hores. tradicional visita del president Ingo Volckmann, l’entrenador Horacio Melgarejo i els jugadors als nins ingressats de Son Llàtzer.

 

At.Balears

Los comentarios están cerrados.