PB Els Tamarells, aquest dissabte torneig Memorial Francesc Sola i dinar comiat 2017

28 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

AQUEST DISSABTE TORNEIG INTERPENYES I DINAR COMIAT DE 2017 

    Acabam l’any amb doble cita pels nostres socis, la primera dissabte dia 30 a les 11 hores en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb el triangular interpenyes de futbol-7 Memorial Francesc Sola, on hi participaran les penyes barcelonistes de Pollença, Peguera i Els Tamarells, serà fins a les 13h.15’. I a les 14 hores dinar comiat de l’any 2017 en el Parc Cafù de Felanitx, amb els jugadors dels tres equips, membres de junta directiva i socis que es vulguin apuntar. Com ho heu de fer?

   Cridant al telĂšfon del Parc CafĂš (971581460) o whatssap al mĂČbil 647860335, indicant nom i nĂșmero de soci per fer la reserva.  El menĂș Ă©s: picada (frit de marisc, calamars a la romana, croquetes d’espinacs, de pollastre i de bacallĂ , “montaditos” de pollastre amb nata i verdures), segon plat a escollir entre secreto ibĂšric, calamars a la planxa, cuixa de pollastre sense o sĂ­pia a la planxa; postres, cervesa, vi, refrescos, cava i cafĂš. El preu especial per a socis Ă©s de 18 euros, teniu de temps fins divendres dia 29 a migdia per a reservar, indicant nom, nĂșmero de soci i segon plat escollit.

  Tindrem un convidat especial, Pere Vaquer, jugador felanitxer de handbol del FC Barcelona ens acompanyarà per cloure amb aquest dinar un gran any per la nostra penya.

   Apuntau-vos, vos esperam !!

   La Junta Directiva

Comentarios cerrados