Sports de ca Nostra

1.000 infants participaran a la Cursa Infantil de Reis 2018

La prova és gratuïta i es durà a terme el  5 de gener al parc de les Estacions

 

Antoni Noguera: Aquesta activitat comunitària, familiar, és una de ses curses més importants per a Ciutat perquè representa l’esperit de Palma

 

Susanna Moll: Vull animar a tots els pares  a participar  amb els seus fills d’aquest esdeveniment en el qual posam molta il·lusió perquè sigui una gran festa esportiva de Reis

 

Palma, 28 de desembre de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, han presentat avui al vestíbul de Cort la Cursa Infantil de Reis 2018. La prova, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport, s’emmarca al programa de festes de Nadal de l’Ajuntament de Palma i es durà a terme el proper dia 5 de gener a les 12 hores al parc de les Estacions.

 

Aquesta carrera, que  obre el calendari esportiu de 2018, és una prova gratuïta, no competitiva, que comptarà amb la participació de 1000 infants entre 0 i 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i es podran realitzar en línia al web www.elitechip.net.

 

Noguera ha destacat la importància de la prova per als més petits “aquesta activitat comunitària, familiar, és una de ses curses més importants per a Ciutat perquè representa l’esperit de Palma”, ha assenyalat.

 

Per la seva banda, Moll ha agraït el suport dels assistents i ha animat a tots els pares  a “participar  amb els seus fills d’aquest esdeveniment en el qual posam molta il·lusió perquè sigui una gran festa esportiva de Reis”, ha destacat.

 

La cursa està destinada a nins i nines fins a 12 anys, que recorreran diferents distàncies segons les seves categories. Els infants del grup d’iniciació, de 0 a 3 anys, recorreran una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de  4 i 5 anys  correrà 400 metres, els infants de 6 i 7 anys cobriran la distància de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants que pertanyen a les categories III i IV,  participaran a la prova de 800 metres.

 

A les 12 hores s’iniciarà la primera prova, amb el grup d’iniciació, i s’aniran realitzant successivament per categories correlatives d’edats. La sortida i l’arribada de totes les proves seran al parc de les Estacions i el recorregut, degudament senyalitzat, transcorrerà pel mateix parc.

 

Tots els infants rebran una camiseta de regal per la seva participació, amb la imatge de la cursa, un disseny del il·lustrador Antonio Fernández Coca . En finalitzar la cursa cada participant rebrà també una medalla finisher i una bossa amb un berenar, una botella d’aigua i dues peces de fruita.

 

A la presentació de la cursa han assistit alumnes de l’Escola Municipal d’Atletisme, la regidora de Sanitat i Consum, Antonia Martín, i el regidor del grup municipal de Ciudadanos, Bartolomé Cañellas, així com representants de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment: BMN, patrocinador principal d’aquest esdeveniment, Escoleta Asima, El Corte Inglés, AutoVidal Fiat, Cadena Ser, Cadena Dial, Quely, Mercapalma, BOXI, Consell de Mallorca i Voluntariat Esportiu de Palma, organitzacions que donen suport a la prova i que fan possible que un any més la màgia dels Reis comenci amb aquest esdeveniment esportiu.

 

 

 

Los comentarios están cerrados.