La Selecció Sub-16 de Futbol Sala, a la Final d’Espanya (Galeria de fotos Parte III)

18 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Selecciones

La Selecció de Futbol Sala Sub-16 de les Illes Balears ha aconseguit superar brillantment la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya que s’ha jugat a Calvià, i s’ha classificat per disputar la Fase Final amb 3 seleccions més: les de Madrid, Catalunya i Castilla la Mancha (guanyadores dels altres grups).

Ara s’ha d’esperar la designació de la seu de la Fase Final, que podria ser les Illes Balears, i establir la data de la competició, el mes d’abril.

ILLES BALEARS, 5 – NAVARRA, 2

En el darrer i definitiu partit jugat a Son Bugadelles, ha vençut per 5-2 a la selecció de Navarra i s’ha classificat com a primera del grup, sense haver perdut cap partit (un empat  i dues victòries).

Els jugadors de Nico Pizà han duit la iniciativa des del primer gol, però els de Navarra han arribat al descans amb empat a 2.

A la segona el públic que omplia el Pavelló Galatzó ha animat fins que, sobretot en els darrers minuts, la Selecció Illes Balears ha superat del tot a la de Navarra amb 3 gols més.

Aquests són els jugadors seleccionats per Pizà:

Christian Cantero, Miki Rodríguez, Nuno Riera, Luis, Manel, Joan Ferrer, Mario Martínez, Javi Cases, Sergio García, Manel Cazorla, Joan Piña i Mique Vallespirl.

Els golejadors han estat Joan Ferrer (2), Joan Piñai  Manel Cazorla (2).

ALTRES RESULTATS

Aquesta Fase Previa del Campionat d’Espanya s´ha jugat en els dos poliesportius, el Melani Costa de Calvià i el Galatzó de Son Bugadelles.