Sports de ca Nostra

CCE.Sant lluis (juvenil ) ; Comoda victòria per sortir del forat negatiu

Còmoda victòria de l’equip juvenil en la visita al Rtvo. Boscos d’on es va tornar amb els tres punts després d’aconseguir doblegar l’equip de Santi Orasio per un contundent 0-5. El conjunt de Jose Angel Moyano, va tallar d’aquesta manera la ratxa negativa de dues derrotes consecutives que li estava allunyant de la part alta de la classificació. Els nostres van estar al nivell que exigia el partit i van entrar-hi amb la intensitat i atenció necessària per evitar la sorpresa.

Els locals gairebé no van poder posar oposició davant un CCE que s’avançava en el marcador a l’equador del primer temps, el tant de Adria Torres obria la llauna, després que els visitants desaprofitessin diferents ocasions per fer-ho molt abans. Amb el 0-1, els nostres van imprimir un major ritme a la trobada i els locals poc a poc anaven cedint terreny. No va ser fins al minut 34 quan de nou, el mateix Adria Torres, posava el 0-2 i més terra pel mig.

La tornada de vestidors va portar amb si a un CCE que volia sentenciar el partit com més aviat millor per no haver de patir, davant un rival que mostra el seu orgull però que no tenia prou força en atac com per aconseguir superar el porter Llorenç. Al quart d’hora de la represa, Joan Olives aconseguia aprofitar una situació avantatjosa per als seus per superar Andreu, era el 0-3 que ja donava als nostres la traquilidad absoluta.

A partir d’aquest moment el partit transcurri per un sender on els nostres seguien arribant a àrea contrària amb facilitat, es tractava de seguir concentrats i aprofitar les ocasions que anaven gaudint. Damia Vinent al 68 posava el 0-4 i Raul Previ, amb el temps gairebé complert, tancava la trobada amb el cinquè de la tarda per als lluissers.

Victòria, tres punts i vista ja en les vacances de Nadal, al seu retorn els nostres tindran davant seu un primer partit d’any complicat, un reforçat CE Alaior visitarà Ses Canaletes per intentar endur-se la victòria.

Los comentarios están cerrados.