Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; Alevins i benjamins reben l’homenatge de Ses Canaletes

La cita del primer equip aquest passat dissabte, va tenir un gust especial per al futbol base lluisser. I és que el primer equip va voler tenir un detall amb els equips alevins i benjamins que fa tot just unes dates es feia amb el títol de Copa a les seves respectives categories.

És per aquest fet que aquests petits en grandària, però grans en les seves habilitats amb una pilota als peus, serien objecte d’un passadís d’honor al començament de la cita entre el CCE Sant Lluís i la UD Mahon i, posteriorment, rebrien tot el afecte de l’afició que va acudir a la trobada.

Felicitat extrema entre els joves jugadors que van recollir entre vitores l’afecte del públic de Ses Canaletes.

Los comentarios están cerrados.