Sports de ca Nostra

Gran Festa Aquàtica Nadal 2017-18

L’IME convida a tots els ciutadans i ciutadanes a participar a la gran festa aquàtica de Nadal 2017-18. Vine a gaudir d’una extraordinària activitat lúdica oberta a tothom, divertida i completament gratuïta, que es durà a terme a les següents dates i instal·lacions:

  • 17 de desembre al Poliesportiu Municipal Germans Escalas de 10.30 a 13.30 h.
  • 7 de gener al Palau Municipal d’Esports Son Moix de 10.30 a 13.30 h.

Les piscines disposaran d’un gran circuit amb una composició de tres línies de mòduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibris, obstacles, …. I a les piscines d’aprenentatge els més petits podran gaudir amb el pont d’equilibri, els jocs aquàtics i el cub de punteria, entre d’altres.

Els menors de 6 anys hauran d’estar acompanyats per un adult dins l’aigua i recorda que és imprescindible la gorra de bany.

Vine, participa i gaudeix!!!

 

Los comentarios están cerrados.