PB Els Tamarells, 5904 aconseguits pels nins que pateixen càncer en la IV Trail Solidària

12 diciembre 2017 | Por lorenzo | Categoria:

El diumenge matí la PB Els Tamarells, amb l’ajut d’una quarantena de voluntaris va aconseguir reunir més de cinc-centes persones entre corredors, caminants i gent qudee simplement volia col·laborar amb la causa benèfica.

 

GALERIA DE FOTOS

  La quarta edició de la Trail Solidària organitzada per la penya barcelonista estava centrada en ajudar als nins que pateixen càncer, i més concretament en Aspanob, associació balear de pares que tenen nins amb aquesta infermetat. Durant les setmanes prèvies l’organització ja havia rebut un allau de col·laboracions en forma d’obsequis per la rifa, de diferents àmbits, establiments, esportistes, entitats i particulars, fins arribar a l’extraordinària xifra de 350 regals, alguns molt especials com una samarretes signades (del FC Barcelona per Leo Messi, del R. Madrid per Marco Asensio, la del R. Mallorca per tot l’equip, la de l’At. Balears per tot l’equip, la del CE Felanitx per tot l’equip, la de l’UD Las Palmas per Pedro Bigas, la del Pozo Múrcia de futbol-sala, la de l’Urbia Palma de volei), pilotes signades per Andrés Iniesta, peces de destacats esportistes com Bel Calero, Joan Maria Cañellas, Marga Fullana, Miquel Muntaner, Salvador Binimelis o Mateu Gamundí.

  A les 9 del matí la gent va anar concentrant-se en el Parc Municipal, l’associació Aspanob va muntar una paredeta vora la taula dels regals, estava representada pel seu president Jaume Coll i varis membres. Aquest fou entrevistat, així com l’esportista Xisco Ortega, que va passar per Aspanob quan era nin, i també Guillem Creus, Miquel Roig i Jordi Sunyer, que ara tenen els nins en tractament i les seves famílies reben les atencions d’Aspanob. Hi assistiren els batles de Felanitx i de Campos, Joan Xamena i Sebastià Sagreras, acompanyants de bastants dels seus regidors. L’Ajuntament de Felanitx fou patrocinador de l’acte mentre el de Campos hi va col·laborar.

  Hi havia una hora de termini per comprar les paperetes solidàries i accedir al sorteig dels 350 obsequis. Anaven arribant esportistes de la talla de Marga Fullana, vuit vegades campiona del Món en MTB, el ciclista Mateu Gamundí, campió d’Espanya en categoria cadet, la subcampiona de la Copa Espanya de curses per muntanya Bel Calero, la campiona de la Lliga Balear Asmaa Nari, el campió de Copa Balear categoria cadet Salvador Binimelis, el campió en categoria sub-23 Miquel Muntaner, el podi femení de la Copa 2017 (Joana Maria Cañellas, Manena Sansó i Bàrbara Sansó), el podi masculí (Alejandro Forcades, Biel Gomila i Biel Martínez), i altres corredors de gran talla com Toni Nicolau, Andresito Riera, Miquel Rigo, Pere Lluís Garau, Joan Fullana, etc.

  Pocs minuts després de les deu es va tancar el període per adquirir les paperetes, i es va donar a conèixer la xifra màgica: 5.904 euros !! per ajudar als nins que pateixen càncer.

  Una gran foto de grup a l’escalera del Parc Municipal fou la prèvia a la sortida amenitzada amb el so de la colla de xeremiers, amb Jaume Julià i Guillem Monserrat. Els corredors tenien 17 kms per endavant, pujant el Calvari, el Puig de Sant Salvador, anant per Sa Comuna, baixant per davant el Castell de Santueri, Binifarda, Son Bennàsar, Son Quelles, Puig de Sa Cista i novament Parc Municipal, 610 metres de desnivell positiu amb dos avituallaments. Cinc minuts després sortiren el grup de caminants que feren 11 kms pujant a Sant Salvador i tornant.

  Al voltant de la una del migdia el gruix dels participants ja era altra volta al Parc Municipal on recolliren els premis que les havia pertocat en el sorteig.

  Fou una jornada entranyable i reeixida, en la que la penya vol donar les gràcies a establiments, esportistes, entitats i particulars que han col·laborat amb els regals pel sorteig, a l’Ajuntament de Felanitx, al de Campos, a la Policia Local de Felanitx, a la dotació Protecció Civil, a tots als participants i a la feinada feta pels voluntaris: Fina Forteza, Paco Sànchez, Nofre Llinàs, Paco Algaba, Guillem Vadell, Jaume Oliver, Pep González, Bel Fullana, Salvador Binimelis, Regina Vaquer, Raquel Tarancón, Pep Garcia, Òscar Escoda, Miquel Vila, Marc Lladonet, Guillem Pascual, Miquel Vadell, Paul Aponte, Miquel Tur, Miquel Roig, Miquel Rigo, Guillem Monserrat, Miquel Contestí, Miquel Bonet, Mateu Picornell, Llorenç Tortella, Lluïsa Aznar, Maria dels Àngels Obrador, Joanma Barceló, Joan Garí, Jaume Julià, Gaspar Noguera, David Garrido, Jaume Vidal, Toni Riera, Carme Pino, Claudio Garcia, entre d’altres. També als fotògrafs Maria Suñer, Aitor Vázquez, Caty Pons i Ramon Mulet.

  Aquesta quarta edició ja és història, tant de bo no haguem de fer una cinquena, voldrà dir que ningú té necessitats. Però com que sabem que això és impossible, ja ens hi estem preparant.

PB Els Tamarells, la penya solidària

La Junta Directiva

Comentarios cerrados