Sports de ca Nostra

17 Il·lusions, 17 partits. Ens visita l’Associació Espiral , Dissabte a les 20:00hrs

Aquestl’IBEROSTAR Palma disputa una nova jornada de lliga regular a Son Moix i amb ella arriba una nova visita seguint el programa 17 il·lusions, 17 partits creat pel propi equip, on cada jornada de lliga visita a l’equip una entitat amb finalitats socials.
Al pròxim partit de lliga, l’entitat que visitarà el Palau d’Esports de Son Moix serà Espiral. Espiral és una entitat d’atenció a infància, joventut i família que es va constituir l’any 2003. La nostra finalitat és dinamitzar l’educació no formal i treballar per la igualtat d’oportunitat mitjançant programes d’intervenció socioeducativa i d’educació en el lleure.  La nostra tasca es centra en les barriades del Coll d’en Rabassa, S’Arenal i el Molinar, a la Platja de Palma, tot i que gestionam per a tercers altres serveis relacionats amb la nostra missió a altres indrets de les Illes. Relació de programes i persones ateses els anys 2015 i 2016:
Tenim convenis signats i/o rebem subvencions per part de: Ajuntament de Palma, Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, DG d’Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears, Institut Mallorquí d’Afers Socials del Consell de Mallorca, Fundació Bancaria La Caixa i Colonya Caixa de Pollença.
Tipologia programes Ateses 2016 Ateses 2015 Activitats educatives i de lleure 1.480 1.785 Intervenció socioeducativa 343 338 Casal de les Dones (Eq. Socioculturals) 6.962 9.766 Serveis Informació i Orientació Laboral 392 361
!
! A més, gestionam serveis mitjançant contracte amb l’Institut Balear de la Dona, Ajuntament de Son Servera, APIMA CEIP Coll d’en Rabassa, Institut Balear de la Joventut i amb més d’una trentena de centres escolars i entitats socials. El treball en xarxa és per nosaltres fonamental de cara a aconseguir que la nostra actuació aconsegueix la màxima dimensió: la suma de petits esforços aconsegueix més impacte.  Així, participem activament amb el desenvolupament de dues de les plataformes d’entitats del tercer sector social més importants: la Plataforma del Voluntariat de les Illes – PLAVIB i EAPN- Illes Balears. Formam part de la junta directiva de cada xarxa.

Más información 618360370 (Jordi Riera)
Departamento de comunicación IBEROSTAR Palma

Los comentarios están cerrados.