Sports de ca Nostra

Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 0 – 1 Penya Ciutadella Esportiva “B”

L’equip juvenil cedeix la seva segona derrota consecutiva davant un Penya Ciutadella B que es va mostrar tan pressionant i intens com s’havia predit en la prèvia i que va saber explotar tant les seves virtuts com els defectes del rival. Un conjunt lluisser excessivament imprecís que no va ser capaç de conduir pel camí que li convenia un partit que va ser massa descontrolat, massa d’anades i vingudes per als interessos locals, sobretot en el segon temps. Un gol de Medina després d’una falta llunyana va suposar la segona derrota consecutiva d’un CCE que l’allunya una mica del lideratge. Per ser justos, el conjunt de Moyano va poder haver, almenys, empatat. Va tenir ocasions, però cinc tirs al pal i una actuació enorme del porter Isaac van contribuir a amargar el partit als locals.

Els de Ses Canaletes van crear perill constantment, Coloma, Raul i Adria Torres van anar enviant les seves rematades a la fusta, i contra això, només es pot defensar per evitar la derrota. Al descans, les taules manaven al electrònic i tot estava obert i pendent del segon temps.

La represa va arribar amb moltes imprecisions en la passada que originaven jugades d’atac dels de Ogazón. Seguien els locals buscant posar-se per davant però no estaven fins en les rematades.

El tram final del partit va ser testimoni d’un canvi de intensitat dels de Moyano, a la recerca d’una reacció. Una rematada de cap de Coloma que el travesser va tornar a repel·lir va ser la més clara del segon temps, en aquests instants el marcador ja marcava el 0-1 a favor dels grocs, que es van avançar al 85.

No hi va haver temps per a més i els nostres van sofrir la primera derrota com a locals en el que va de temporada, toca remar en el que queda de Lliga.

CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.