Sports de ca Nostra

Més de 400 persones corren pels drets humans a la primera edició de Correpalma

Antoni Noguera i Susanna Moll han donat el sus de sortida a les proves que s’emmarquen en el Dia Mundial dels Drets Humans

 

La música de Toni Bauçà, i les percussions de Colomets i Tambors per a la Pau han dinamitzat l’esdeveniment al parc Krekovic

  

Palma, 10 de desembre de 2017.- Avui ha tingut lloc a Nou Llevant la primera edició de Correpalma, una cursa gratuïta, no competitiva, que s’emmarca en la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. Aquest esdeveniment esportiu, organitzat per l’Institut  Municipal de l’Esport, pretén ser una eina de sensibilització, un espai de trobada i un lloc de participació ciutadana.

El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, han donat la benvinguda a la carrera, on el batle ha llegit el poema “La Pau”, de Lu Tien Min. Després de la presentació per part de les autoritats, el mediador del centre de menors Norai, Nafi Bahim Salem, ha exposat un manifest pels drets humans.

 

La regidora ha realitzat el tall de cinta de la primera prova, on s’ha donat la sortida als més petits, de 0 a 3 anys, que han anat acompanyats dels seus pares. Correpalma, curses amb cor, ha congregat al parc Krekovic a més de 400 participants a les diferents proves, baix el lema solidari “corre pels drets humans”.

 

La prova ha comptat amb categories infantils, de 0 a 12 anys, que han recorregut distàncies de 200, 400, 600 i 800 metres. La categoria jove, de 13 a 16 anys, i la prova familiar han sortit a la vegada, essent la més nombrosa de totes, en aquesta modalitat els participants han recorregut una distància de 1700 metres per l’interior del parc.  Tots els corredors han rebut una medalla finisher commemorativa de la carrera.

 

L’esdeveniment ha tingut el suport de diferents actuacions a favor dels drets humans. També ha comptat amb l’actuació del cantautor Toni Bauçà, amb el tema “Horitzó”, les percussions de “Colomets per a la Pau” i de “Tambors per a la Pau”, que han tancat aquest esdeveniment esportiu amb la seva música com a eina per a reclamar respecte pels drets humans.

 

 

 

Los comentarios están cerrados.