Sports de ca Nostra

Resultados y Cronicas del C.V.Soller

Una semana más el CV Soller nos ofrece toda la información del club

SENIOR M. B : VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT UN INEXPERT RAFAL VELL

Posted: 07 Dec 2017 02:13 AM PST

RAFAL VELL 0-3 CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER (10-25/12-25/20-25)
Pel CVS jugaren : Albert R., Rafel O., Pepllu C., Alberto T., Guiem R., Gerard P. i Lluís B.
Bon partit dels nostres que tot i no sentir-se massa exigitis pels joves locals, no perderen la concetració i completaren 3 sets a bon nivell.

Amb poques errades no forçades i aprofitant les imprecisions dels palmesans, el partit va transcórrer sense problemes pels sollerics que sumaren la seva tercera victòria de la temporada.

El proper diumenge dia 17, els nostres visitaran la pista de l’Esporles en l’inici de la segona volta a la segona balear. Molta sort!!…

JUVENIL F. : DISCRET JOC EN LA VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER DINS PORTO CRISTO

Posted: 07 Dec 2017 02:13 AM PST

PORTO CRISTO 0-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER amb parcials 17-25/12- 25 / 13-25
Les nostres nines de CVS XC PROPERTIES SÓLLER guanyaren per 0-3, en un partit en que les solleriques oferiren un discret joc damunt la pista del gelat pavelló de Porto Cristo.

Les solleriques no féren el seu millor joc en la seva visita a Porto Cristo, però si que s’apuntaren una nova victòria que els permet seguir comandant la classificació de primera juvenil. Les del CVS començaren molt erràtiques en el començament del partit així com amb poca intensitat defensiva, cosa que aprofitaven les locals per poder anar igualades en el marcador fins arribar al final de cada set, on les nostres es mostraren més encertades sempre ajudades pels bons seveis que els varen servir per guanyar un partit que qualifiquem de discret joc i pràctic en el marcador.

Les nostres nines no tornaran a jugar fins el pròxim dimecres 13 a Son Angelats a les 19.15h davant uns dels favorits al títol, com es el Cide. Partidas!!!.

CADET F. A : CLARA VICTORIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER DAVANT EL SANT JOSEP A

Posted: 07 Dec 2017 02:12 AM PST

CVS CONST. M. MORELL SOLLER 3-0 SANT JOSEP A amb parcials de 25-8 / 25-13 / 25-12

Les cadets solleriques de CVS Const. M. Morell Sóller segueixen pel bon camí i s’apuntaren una nova victòria per 3-0 davant el conjunt col·legial del Sant Josep A en el partit jugat el passat divendres a Son Angelats.

Còmode victòria de les nostres nines davant un equip col·legial molt inocent, a pesar que les nostres nines començaren el partit un poc fredes, com la temperatura que feia al pavellò. Però de mica en mica les nostres nines es varen anar ficant en el partit i degut a la millor qualitat tècnica les solleriques s’anaven imposant en el joc i en el marcador a mida que avançava el set. Tot i anar per darrera en el marcador, les col·legials lluitaren de valent tot el partit, defensant cada pilota, però poc poguéren fer davant la serietat del joc de les solleriques i la contundència amb el seu atac.
Les nostres nines descansaran la propera setmana pel pont de la constitució i tornaran a jugar el pròxim dissabte 16 a les 10 h a Porto Cristo. Enhorabona i molta sort!!..

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA AMB MÉS FACILITAT DE L’ESPERADA

Posted: 07 Dec 2017 01:57 AM PST

CVS FUSTES CA’N VAQUER 3-0 AMIPA STA. MARGALIDA A (25/16-25/14-25/13)
Jugaren: Aina Alcover, Aina Celia, Aina Ensenyat, Andrea Luis, Carme Cañellas, Catalina Marroig, Clara Girona, Laia Vicens, Eva Villa, Maria Bujosa, Margalida Gonzalez, Margalida Rullan, Marta Girona, Paula Mayol.
El passat dissabte les cadets B disputaren un partit molt esperat. Rebien a casa el Santa Margalida, un equip invicte fins el moment. Les solleriques afrontaven el partit amb moltes ganes i il·lusió i així ho varen transmetre al públic amb el seu bon joc.

El partit no va tenir gaire història, les de La Vall varen ser superiors en tot moment, fent gala d’un joc molt complet i ordenat que els va permetre comandar en el marcador durant tot l’encontre.

Destacant el gran partit que va realitzar Carme Cañellas en defensa i recepció. Un partit que va donar un sac de confiança al Fustes ca’n Vaquer per seguir entrenant amb més intensitat i per afrontar els propers partits amb ambició i seguretat.

Les jugadores del cadet B disposen d’una setmana sense competició per carregar piles i preparar-se per afrontar el proper partit dia 16 de desembre a les 9:30 al pavelló de l’Àgora Portals.

CADET MASC. : LA REACCIÓ DEL CVS HALCÓN VIAJES SÓLLER ARRIBÀ TARD

Posted: 07 Dec 2017 02:11 AM PST

CVS Halcón Viajes Sóller 0-3 CV Manacor (10-25/12-25/27-29)
Tot i la derrota totalment justa, clara i contundent, els cadets segueixen en el seu ferm treball de progressió.
Els cadets masculins del club de la vall de Sóller rebien el dissabte al CV Manacor, un dels equips de referència de la competició insular, partit que complia amb les expectatives i que es va dur l’equip de Manacor amb força claredat, ja que els nostres entraven en el partit amb poca concentració i bastants dubtes, lliurant sense oposició els dos primers parcials a l’equip visitant.

No va ser així en el tercer parcial, on els jugadors del CVS entraven molt animats i una mica rabiosos pel joc mostrat en els dos primers sets i, posant-se la granota de treball, van aconseguir neutralitzar un gran Manacor mantenint-lo contra les cordes fins al final, que, amb una mica de fortuna, es van emportar els visitants de manera injusta.
Cal recordar que l’equip és de només 6 jugadors, però que en les seves mans aquesta escriure en què part de la taula volen quedar-se ja que potencial, d’haver-hi, hi ha, falta creure-s’ho.
Van jugar Guzman Fominaya, Marc Bauzà, Domingo Moragues, Jaume Adrover, Pere Sacarés i Toni Colom.

NFANTIL F. B : MOLT BON PARTIT DEL CVS NÀUTICA SÓLLER A PESAR DEL RESULTAT

Posted: 07 Dec 2017 02:10 AM PST

AD LA SALLE PONT D’INCA 3-1 CVS NÀUTICA SÓLLER (25-22/25-20/17-25/25-12)

Molt bon partit el disputat per les nostres jugadores el passat divendres 1 de desembre a la gelada pista del Col·leci La Salle al Pont d’Inca. Tot i això, el marcador no reflexa la que fou la realitat del partit, doncs les solleriques van desplegar un joc molt seriós, mostrant la seva milloria setmana rere setmana a la difícil competició del grup primer d’infantil.

El primer set es va posar de cara per a les nostres des del primer moment. Van començar amb el servei i aconseguiren fugir al marcador amb un parcial de 5 a 0, gràcies al mateix. Es va anar quasi tot el set al davant per un o dos punts, però quasi al final les locals van saber capgirar el marcador i s’emportaren el set per un ajustat 25 a 22.
El segon set va seguir amb la tonica del final del primer, molt ajustant punt amunt i punt avall per als dos equips. Les de Nàutica Sóller van seguir amb el bon joc, amb bones defenses i donant molt be els frees que donaven peu a poder contraatacar. El set es tornà a decidir quan e sva entrar a la vintenta per part dels dos equips, però va caure de nou per a l’equip local després d’un parell d’errades per part de les nostres.
I després de lluitar durant dos sets, la recompensa havia d’arribar. Les solleriques eguiren amb el mateix ritme de joc que al principi del partit i, aquest cop les nostres no van deixar que La Salle s’apropàs al marcador en quasi cap moment, mantenint una avantatge de 6 punts, que les va fer guanyar el set per 17 a 25.
Després d’un gran ritme durant tot el partit, les nostres es van mig desinflar al que sería el quart i definitiu set. Les de la Salle no van donar opció des de l’inici del mateix i van sortir a per el partit, tancant el mateix per 25 a 12.
El proper partit, i darrer de lliga de l’any, serà dissabte 16 de desembre a les 12:00 a Son Agelats contra el CV Mayurqa.

INFANTIL M. A : BON PARTIT DE VOLEI A ARTÀ AMB VICTÒRIA PEL CVS AQUALIA SÓLLER

Posted: 07 Dec 2017 02:07 AM PST

CV Artà 0-3 CVS Aqualia Sóller (10-25/23-25/18-25)
Partit de la vuitena jornada de lliga infantil masculí que ens enfrontà al CV Artá, equip que disposa de jugadors amb atac favorable que van afavorir moments espectaculars davant la bona defensa dels de Sóller, proporcionant al públic un gran espectacle.

La propera jornada es celebrarà el divendres 15 de desembre i els de Sóller s’enfronten al CV Manacor, equip que es manté segon a la lliga empatat amb els del CV Aqualia Sóller.

INFANTIL M. B : EL CVS BAR BINI SÓLLER MOSTRA LA SEVA PROGRESSIÓ A MANACOR

Posted: 07 Dec 2017 02:07 AM PST

CV Manacor 3-0 CVS Bar Bini Sóller

Tot i el resultat final, els més joves del CVS vàren demostrar que estan en la bona línea. Destacar la millora, lenta però sòlida, de les incorporacions noves d’aquesta temporada.

Els nostres segueixen gaudint de cada entrenament i de cada partit i de mica en mica van consolidant conceptes.
Els de Toni Socias, jugaran el proper 16 de desembre a Son Angelats davant el CV Muro. Molta sort!!.

Los comentarios están cerrados.