Sports de ca Nostra

JUVENIL CCE.SANT LLUIS | A per una altra victòria a casa

Després de la jornada de descans propiciada pel calendari de Lliga, l’equip juvenil reprèn la competició davant un dels rivals considerats “incògnites” d’aquest any. El Penya Ciutadella B visitarà aquest diumenge a les 11:00 hores al Municipal de Ses Canaletes, per disputar la 5a Jornada.

En una Torneig on fins a cinc equips dels considerats B entren en competició, mai saps quin rival tindrà al davant. No obstant això, els nostres han de centrar-se única i exclusivament en jugar la seva particular competició i treure el major nombre de punts possibles al Municipal de Ses Canaletes.

El quadre de Moyano podrà comptar amb gairebé tota seguretat amb Isma Ruiz, absent des del partit de tornada de les semifinals de Copa, així com amb Adria Torres i Damia Vinent que han anat entrant i sortint de l’equip per temes personals. Després de la derrota en el seu últim partit contra el CF Sporting de Mahón en el seu particular duel directe, el retornar a la competició amb una victòria ha de ser un bàlsam per a la moral dels nostres.

Els de Son Marçal per la seva banda, arribaràn a la trobada després de caure a casa (0-5) davant el CF Sporting de Mahón. El balanç dels de Javier Ogazón en les seves quatre primeres jornades és d’una victòria, un empat i dues derrotes, amb tres gols a favor i nou en contra.

Los comentarios están cerrados.