Sports de ca Nostra

BIEL GUASP: “QUEDEN DOS PARTITS I HEM D’ACABAR BÉ L’ANY”

La plantilla ha entrenat avui dematí a Son Malferit, per preparar el partit de diumenge contra el Cornellà. Diumenge el club vol que el camp torni a ser un caldera com en els grans dies i vol que la capacitat màxima de 2.200 espectadors sigui una realitat per dur l’equip a la primera victòria.

Pel suport incondicional durant els 365 de l’afició balearica, els socis tenen des d’avui horabaixa, demà dematí i diumenge en taquilla 365 entrades. Cada soci en podrà retirar un màxim de dues, fins esgotar el nombre d’entrades.

Avui Biel Guasp ha atès la premsa:

“Amb moltes ganes, ja estic disponible. És complicat viure-ho des de fora perquè vols donar una mà. Ens queden dos partits i volem acabar l’any de la millor manera. L’actitud dels jugadors és una cosa que sol passar quan es canvia un entrenador. Tenim l’ansietat de guanyar a casa, hem tengut oportunitat i per una cosa o una altra no han vengut. Sabem que la situació és complicada perquè volem estar adalt no abaix. Ens toca demostar l’equip que som i treure-ho endavant. Horacio ens ha transmès les seves idees i les hem captat des del primer moment”.

 

Carlos Hernandez
At.Baleares

Los comentarios están cerrados.