Sports de ca Nostra

«Cap infant sense Jugueta»: Torneig del U.D. Collerense

Durant 12 hores seguides, hi haurà futbol solidari en el camp del Collerense el dia festiu de la Constitució, 6 de desembre. Es tracta de la V Edició del Torneig «Cap infant sense jugueta», que servirà per recollir obsequis i juguetes destinats als infants més necessitats.

La Unió Esportiva Collerense torna a promoure aquesta activitat esportiva-solidària ara que s’acosten les festes nadalenques.

A la presentació del torneig hi va assistir el president de la FFIB, Miquel Bestard, juntament amb el  Vicepresident Primer del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, acompanyat per responsables d’Esports del Consell. A més del president del Collerense i altres directius, hi va assistir la capitana del Collerense Femení, Pili Espadas.
Aquest torneig solidari és una iniciativa que té el suport del programa “Jugam amb l’Elit” del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Hi haurà partits des de les 9:30 del matí en diverses categories: escoletes, prebenjamins, benjamins, infantils, alevins, i infantil, amb participació de diversos clubs de Palma i Marratxí.

Los comentarios están cerrados.